Нови снимки разкриват дизайна на слушалките Sony WF-1000XM4

Нови снимки разкриват дизайна на слушалките Sony WF-1000XM4

През февруари в интернет се появи изображение, за което се твърдеше, че показва очакваните слушалки Sony WF-1000XM4, а междувременно изтекоха още куп снимки, които потвърждават видяното. Новите кадри разкриват модела в големи детайли, а освен това ни показват и неговия калъф за съхранение с вградена батерия.

Засега няма повече подробности за техническите характеристики, но потвърждаването на дизайна подсказва, че появилите се през февруари характеристики са верни - батерия за 6 часа работа (18 часа с батерията от калъфа) и сертифициране за поддръжка на Hi-Res звук.

Снимките бяха публикувани в сайта The Walkman Blog, който прогнозира, че премиерата на слушалките може да е на 8 юни или по-рано, защото в сайта на FCC датата за запазване на конфиденциалност за информацията за слушалките вече е 9 юни.

Кутийката за съхранение и зареждане има по-заоблена форма, което ще подобри ергономичността й, а върху долната част се вижда, че зареждането на слушалките става при 5V 140mA, което е повече спрямо 5V 120mA в WF-1000XM3, а това подсказва наличие на функция за бързо зареждане.

В допълнение от сайта смятат, че кутийката може да поддържа безжично зареждане. Това е извод въз основа на графика от новия Xperia 1 III, която показва безжичното зареждане на кутия със същата форма, а това едва ли е случайно. Продажбите на смартфона може да започнат през юни и не е изключено на определени пазари Sony да го комбинира със слушалките.

Източник: The Walkman Blog