Новите 4K OLED телевизори на Philips предлагат още по-добра картина и звук

Новите 4K OLED телевизори на Philips предлагат още по-добра картина и звук

Компанията TP Vision, която разработва и произвежда телевизорите и аудио продуктите с марка Philips, представи своите нови продукти за 2019 година на българския пазар. OLED моделите на Philips комбинират най-доброто от технологията с процесора P5, за да предложат плътно черно, наситени цветове, реалистични тонове на кожата и още по-невероятно плавно движение.

Пример е 4K UHD OLED+ телевизор Philips 65OLED934 (55" и 65") с Android TV и B&W звук, който обещава ново визуално и аудио изживяване. Високоговорителите са с дизайн на Bowers & Wilkins и имат специална форма за осигуряване на най-доброто от технологията Dolby Atmos, а третото поколение на видеопроцесора P5 гарантира качеството на картината независимо от източника.

Моделът 65OLED984 осигурява 65-инчов OLED+ панел, характерен дизайн с окачена звукова система и 4-странен Ambilight за допълнително потопяване в действието. За обработката на картината се грижи видеопроцесор от последно поколение P5 Pro. От Bowers & Wilkins идва система със събуфер, високоговорители за високи честоти и широколентови мембрани за произвеждане на още по-завладяващ звук.

Компанията представи и по-достъпни модели като тези от серия Performance 7304/7354 – The one to watch. Те предлагат на ниска цена характеристики като 4K UHD, Ambilight, Android TV, Google Assistant, видео процесор P5, Dolby Vision и Dolby Atmos, въртяща се стойка, метална рамка и голям набор размери от 43" до 75". Всички смарт UHD телевизори Philips от 2019 година поддържат HDR стандартите HDR10+ и Dolby Vision, както и Dolby Atmos.

Компанията има и нови саундбар системи за по-качествен звук. Сред актуалните предложения за България е моделът Philips PB603, който включва Dolby Atmos за създаване на въздействащ обкръжаващ звук, осигурява мощност до 300 вата и има тънък безжичен събуфър за по-дълбоки ниски тонове.