Новите ТВ предложения на VIVACOM са достъпни през различни устройства

Новите ТВ предложения на VIVACOM са достъпни през различни устройства

Днес VIVACOM официално представи своите нови предложения за телевизия, които носят името Eon и могат да бъдат комбинирани и с различни оферти за интернет достъп. Основана част от ТВ услугата е възможността да се ползва през различни устройства - поддържат се стрийминг устройства (с Chromecast и AirPlay), компютри, телефони/таблети и умни телевизори (приложения за LG, Samsung, Philips, Sony и Tesla), както и новия приемник на компанията.

Въпросният приемник поддържа 4K HDR и е базиран на Android TV, така че на практика може да направи всеки телевизор умен. Снабден е с осемядрен процесор и разполага с дистанционно с опция за гласово търсене, а освен това дава достъп до изобилие от оптимизирани за голям екран приложения и игри, които са налични за платформата на Google.

Сред особеностите на Eon TV са възможност за връщане до 7 дни назад за над 200 канала, видеотека с над 10 000 филма и сериала, опция за създаване на профили за различните членове на семейството и достъп до персонализирано съдържание, детски кът с подходящи канали и съдържание (допълнително е налично детско дистанционно), възможност за продължаване на гледането от друго устройство и т.н.

VIVACOM пуска три плана Eon TV - Light, Full и Premium, които идват с 4K приемник, но се различават по включените ТВ канали (над 110, 170 и 210) и допълнително съдържание. Плановете са с месечна такса съответно 19.90, 22.90 и 46.90 лв., но и трите могат да се изпробват от нови абонати на цена 1 лв. месечно - по един месец за Light и Full и два месеца за Premium.

Както и досега можете да спестите, ако комбинирате ТВ услуга с оптичен интернет. Компанията предлага три Eon пакета, които включат споменатите планове плюс интернет със скорост 100 Mbps, 500 Mbps и 1 Gbps на цени съответно 27.90, 33.90 и 59.90 лева месечно. И тук са достъпни опциите за пробен период с цена 1 лв. на месец - 2 месеца за Light и 4 месеца за Full и Premium.

 • На моя адрес има 1гб скорост...
  Вито
 • Новите предложения не са достъпни за цели квартали в София. Какви 1gbps скорости,какви пет лева като масово поддържат едва 100mbps!!
  YoungGuy
 • Скъпичко за нашия пазар. Излиза ми като допълнителен пакет да си пусна достъп до самото приложение за 3 лв за смарт тв и смарт фон, после ще пиша какви канали и опции имам. Тва е за телефона само, не става за смарт тв, пробвах вече... За смарта трябва стандартен еон абонамент.
  Вито
 • Предложението е добро за 28.40лв/мес. (EON FUL)повече канали, по-бърз интернет и повече включени допълнителни услуги. Сега плащам 30лв. TV2L+ с FiberNet 50
  klen4o
 • Скъпичко за нашия пазар. Излиза ми като допълнителен пакет да си пусна достъп до самото приложение за 3 лв за смарт тв и смарт фон, после ще пиша какви канали и опции имам.
  Electronium