Новият Digital World дава ценни съвети при избор на цифров фотоапарат

Новият Digital World дава ценни съвети при избор на цифров фотоапарат
Февруарският брой на Digital World е посветен на ненаситните ловци на мигове, които гледат света през окото на фотообектива. В обзорната статия на тема цифрови фотоапарати моделите са разделени по класове според тяхното предназначение и типа потребители, за които са най-подходящи. Във всеки клас са описани качествата и възможностите на няколко типични и представителни за него устройства, като по този начин читателят лесно може да се ориентира какъв цифров фотоапарат би отговорил най-пълно на персоналните му изисквания и потребности.
За хората, които не желаят да пропуснат нито един важен миг, но намират за неудобно да разнасят непрекъснато със себе си фотоапарат, камерафоните се явяват идеалното решение. От статията за тях ще научите повече за мобилните телефони с вградена камера, които ще завладеят пазара през тази година, и ще надникнете в бъдещето им на пълноценна фотоалтернатива.
На страниците на списанието ценителите на качественото домашно кино ще открият сравнителни тестове на 7 елитни DVD плеъри. Bluetooth хендсфри устройствата са ключът към истинския комфорт в мобилните комуникации и ако сте пропуснали да се сдобиете с такова устройство, може би ревюто на няколко актуални модела ще ви помогне да го направите. За препускащите с пълна газ през Интернет ще е от полза да "разлистят" пътеводителя на родните автомобилни сайтове - в българските оазиси в Web за тунинг и стриит рейсинг си дават среща истинските мотоманиаци.
Фотоконкурсът на Digital World набира популярност и авторитет, а поредният трети кръг ви изкушава да премерите сили в атрактивната, но и същевременно коварна тема "Лицето на любовта". Наградата за победителя е цифров фотоапарат Kodak EasyShare LS753, предоставен от фирма MOST Computers.
Новата съвместна инициатива на Digital World и TEAC е конкурсът за читателско ревю, в което запалените фенове на списанието могат да споделят впечатленията си от новите цифрови джаджи. Най-интересният материал ще бъде отпечатан в следващия брой на списанието, а авторът му ще спечели награда от TEAC.
Филмът на DVD, който се разпространява в комплект с февруарския Digital World, е "Гарванът" - забулената в мрак готическа приказка, чиято студена красота превърна Брандън Лий във вечно жива кинолегенда.