Пакетите Apple One комбинират различни абонаментни услуги на Apple

Apple обяви ново предложение, което ще комбинира в едно достъп до различни абонаментни услуги на по-ниска крайна цена. Както вече разбрахме, става дума за плановете Apple One, които ще предложат услуги като Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, iCloud и новата Apple Fitness+. Компанията посочва, че предложението ще е достъпно за потребителите в над 100 страни и региони, които ще могат да го ползват в iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV и Mac.

Тази есен потребителите с абонаменти ще получат препоръки за точния план Apple One за тях. Компанията предлага три предложения. Индивидуалните планове включват Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade и 50GB място в iCloud за 14.95 долара месечно. Семейните комбинират Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade и 200GB място в iCloud за 19.95 долара месечно, които могат да се споделят между 6 членове на едно семейство.

И накрая план Premier с Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ и 2TB място в iCloud ще струва 29.95 долара на месец и също може да се ползва от 6 членове на едно семейство, но ще се предлага на ограничен брой пазари. Компанията посочва, че трите предложения спестяват съответно 6, 8 и 25 долара от месечните цени на отделните услуги. Плановете включват и 30-дневен пробен период за всяка услуга, която потребителите не ползват.

Източник: Apple