Партньор на Apple потвърди, че новите модели iPhone ще имат безжично зареждане

Партньор на Apple потвърди, че новите модели iPhone ще имат безжично зареждане

Изпълнителният директор на Wistron Робърт Хуанг разкри пред представители на медиите част от новостите, които можем да очакваме в новото поколение смартфони iPhone. Тайванската компания е сред асемблаторите на предстоящите устройства заедно с Foxconn и публикуваната от японското издание Nikkei Asian Review информация най-вероятно е вярна.

Аксесоари за:

Според него устройствата ще включват възможност за безжично зареждане и ще са водоустойчиви. Според анализатори Wistron е поела част от поръчките за асемблирането на предстоящия 5,5” модел с плосък дисплей, който най-вероятно ще се казва iPhone 7s Plus. Другият очакван модел е iPhone 8, който е от по-висок клас и би трябвало също да включва тези характеристики.

Актуалните iPhone 7 и 7 Plus разполагат с IP67 рейтинг, който обаче не дава възможност за пълно потапяне на устройствата. Преди време The Korea Herald публикува информация, че новите телефони ще имат подобрена водоустойчивост и IP68 рейтинг. Такъв има и Samsung Galaxy S8, който издържа до 30 минути на дълбочина до 1,5 метра.

Източници: МаcRumors, Nikkei Asian Review

 • Човек,ти отшелник в пещера ли си? Нещо не ти се отдава нормалния диалог. Пускайки термини между безсмислените ти коментари-въпроси, не изглеждаш по-компетентен.
  buttman
 • По-голяма батерия - когато другите успеят да докарат стендбай и време на употреба като това на Айфон, ама с батерии под 2000 mAh.:D:D:D
  г-н Двутактов
 • Мдам, тръм в очите зомбирани е, толкова да сте жалки, че не е истина... :D:D:D
  PoceH_BS
 • Росенчо е клиничен случай, няма абсолютно никъкъв смисъл да се комуникира с тази особа.
  mr_j
 • А, извини ме, аз простотии от омраза към някоя марка не съм говорил. Виж, още чакам да ми обясниш защо според теб MacBook Pro 13 няма пълния bandwidth на четерите си порта. Няма и да го направиш, де, защото това значи да си признаеш, че не разбираш от това, на което всеки път се тупаш в гърдите, че си бог. Иначе съм трол, да, особено за такива като теб. Направо съм кошмар.
  muamamu1
 • Въпроса е какво ще изберат, безжично зареждане, или безжично бързо зареждане? Ако изберат само безжично зареждане, пак ще е полу-крачка. [Quote]А две СИМ карти[/Quote] Едва ли точно тази екстра могат изобщо да я направят.
  Butti_Muhar
 • Е, НЕ, не е истина! Дебелекож ТРОЛ! Имаш ли нещо да кажеш по темата? Няма ли да се засрамиш поне малко от малко?! Опаааа, забравих, че iOS иДиотите са дебелокожи, без грам чувство за самосъзнание... :D:D:D
  PoceH_BS
 • Пусни си стария акаунт, за да се подкрепиш сам, ако искаш. :D
  muamamu1
 • Ето го дами и господа, ТРОЛ, СПАМ и каквото още се сетите, но това всъщност е хубаво да се видят "феновете" НА иПхоне... :D:D:D
  PoceH_BS
 • :D:D:D Със всяко следващо мнение ставаш все по-смешен. Не си прави труда да ми казваш, че не пиша по темата. Това ми е ясно, споко. ;) Всъщност хубаво за iPhone-ите. Определено това се оказа доста по-удобно, отколкото си мислех.
  muamamu1
 • Как да не знаят къде е България... май беше някъде около Трансилвания :| (от филма Приложна Магия ;) ) :D:D
  AVKansazov
 • Ееее, ти сега МЕЧТИ... Това е нахапаната ябълкъ, забрави ли? Те от Apple не знаят, че има държава България и Български език, ти за тези маловажни екстри си се затъжил... :D:D:D
  PoceH_BS