Първите наличности от Asus ROG Phone II бяха изчерпани за секунди

Първите наличности от Asus ROG Phone II бяха изчерпани за секунди

Наскоро Asus представи новия си геймърски смартфон ROG Phone II, а изглежда моделът се радва на особено висок интерес от страна на потребителите в Китай. Въпреки, че е нишов продукт, всичките 10 000 броя от първоначалната му моментна разпродажба са били изкупени в рамките на 73 секунди. Макар други устройства да се радват на далеч по-сериозни продажби, тук все пак става дума за скъп модел с цена 5999 юана (около 873 долара), което прави постижението впечатляващо.

Междувременно по данни на Asus досега са направени 2.5 милиона заявки за новия модел, а компанията изглежда не е очаквала подобен интерес и засега не може да произведе такива количества. Въпреки това от там обещават да увеличат производствения си капацитет. Следващите моментни разпродажби са планирани за 4, 7 и 12 август. Очаква се моделът да се появи в Европа и САЩ на 4 септември с цена около 1000 долара.

Източник: Weibo

Оферти на деня

 • Ми аз скоро му гледах ревю и уаууу!!!
  Това наистина е устроиство или по скоро уред, без аналог. Със страхотна периферия. И всичко е много премислено и наистина работи добре. Има статия в GSMARENA където сравняват геймърски и флагмани на утвърдени марки. Ами след час натоварване геймърските губят ок. 10% ефективност. Флагманчетата губят ок 40% средно от Т. нар. Thermall throttling. А конкретно Rog phone си е като Трансформърс Прайм спрямо останалите. Само дето ремърке не може да му се закачи ;-)
  propov
 • Не е толкова нишов, колкото предлага много за цената си. Това, че го рекламират за игри, както и марката Asus в случая, не значат абсолютно нищо. Просто и най-заблудените fanboy-чета вече разбраха, че OEM-ите и в частност най-големите, ги е грижа само какви дивиденти ще вземат тримесечието/края на годината, и какви разходи за маркетинг да вложат, за да излъжат плащащите с претоплената манджа от миналата година. Този път Asus ги уби с батерията, екрана и жаковете/портовете + сторидж/производителност. Че даже и цената, като гледам. Ако не им подейства, догодина ще е някой друг и пак ще четем статии за "отчита намаление на приходите с 50+%". На някои ще им е за последно.
  MEnergy
 • -
  npet