Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост

Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост

A1 обяви, че от 19 февруари влизат в сила нови условия за тарифните планове ONE Unlimited, които носят много повече мегабайти от стандартно включените. Така подписалите нов договор или преподписали при промоционалните условия за A1 One Unlimited 2XL, 3XL, 4XL или 5XL ще получават пет пъти повече трафик на месец за целия срок на договора. Офертата е валидна до края на март.

С новата промоция А1 ОNE Unlimited 2XL включва 50 000 МВ на максимална скорост месечно, A1 ОNE Unlimited 3XL идва със 70 000 МВ, A1 NE Unlimited 4XL е с 115 000 МВ, а A1 ОNE Unlimited 5XL дава цели 250 000 МВ. Плановете включват достъп до мобилната телевизия А1 Xplore TV GO с над 60 канала. В допълнение платформата не черпи от включените МВ в плана. Клиентите на А1 ONE Unlimited получават и безплатен достъп до план Premium на A1 Wallet за първите 12 месеца от договора.

 • Винаги ги е имало. Само виваком нямат международни.
  wer_aac
 • [attachment=0]а1.png[/attachment]Имаше ли отначало този план международни минути,гледам сега,че са пуснали.
  choko77
 • Нека повече хора тестват скоростите на план А1 Unlimited 50Mbps и ги качат тук,
  в 4G мрежа и 5G мрежа.
  alexandrov1
 • Аз питах на 123,засега няма,казаха,че обикновено и трите оператора обновават тарифите си едновременно и вероятно и те ще реагират, с 2 думи НЕ .
  Но ще почакаме,вече знам за няколко пренесени номера,ще се усетят.
  zaboraboy
 • Някой питал ли е за преподписване в Теленор за Unlimited план?

  Вече 10 дни, ни вопъл, ни стон от тях,
  по тази актуална тема?
  alexandrov1
 • В линка други мобилни услуги има това като отговор от А1. ОФертата се предлага от 22.02:
  https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/A1-ONE-Unlimited-50.pdf (този линк се отваря)

  Линка в други мобилни услуги е направен така, че "уж" да не се отваря лесно:
  https://-media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/A1-ONE-Unlimited-5-0.pdf (това не се отваря)
  Пробвах се с този договор. На две места.
  Ама ме отсвириха.
  Не съм отговарял на нещо си, не знам.
  Пробвай през *88 и ако те клъцнат питай що.
  ivanovbg
 • В линка други мобилни услуги има това като отговор от А1. ОФертата се предлага от 22.02:
  https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/A1-ONE-Unlimited-50.pdf (този линк се отваря)

  Линка в други мобилни услуги е направен така, че "уж" да не се отваря лесно:
  https://-media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/A1-ONE-Unlimited-5-0.pdf (това не се отваря)
  Пробвах се с този договор. На две места.
  Ама ме отсвириха.
  Не съм отговарял на нещо си, не знам.
  nbamrvolte
 • И ти ревеш наравно с другите...
  zlostorko
 • A1 с тази еквелибристика от такси за 3 месеца, 12 месеца па и 24 месеца при това с добавки без добавки, само могат да си изгубят клиентите. В идеята си да ни изплющят измислиха най-безумното ценообразуване. Ще се върна при тях когато видя един смислен план имат volte i vowifi и не чакам по 30 секунди да се свържа с абонатите си. 5g им е Ок, но прайтически ненужно с тия скорости на неограничен план, а другите са пълен смях. Много ме разочероваха с това си поведение. Трима човека оревахте света тук - вместо да мрънкате - ходете си подпишете мижавите договорчета и спрете да хейтите наляво-надясно - никой не ви кара да подписвате на "ужасните условия на А1"...
  Или толкова ви се иска да не ходите при вивата, защото знаете, че са мизерници, че се опитвате тук с писане по 300 коментара на ден да заприлича на тайфа, та да може някой от а1 да ви обърне внимание... Жалка работа!
  radko89
 • A1 с тази еквелибристика от такси за 3 месеца, 12 месеца па и 24 месеца при това с добавки без добавки, само могат да си изгубят клиентите. В идеята си да ни изплющят измислиха най-безумното ценообразуване. Ще се върна при тях когато видя един смислен план имат volte i vowifi и не чакам по 30 секунди да се свържа с абонатите си. 5g им е Ок, но прайтически ненужно с тия скорости на неограничен план, а другите са пълен смях. Много ме разочероваха с това си поведение.
  mjoy383
 • https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/obshti-uslovia/%D0%9ENE-UnlimitedRetention-november-rev2.pdf

  Отворих си history-то и старият линк е активен

  EDIT: Линкът е със старите условия, няма значение.
  ivobel721
 • И накрая се получава така, че прочиташ предварително условията, подготвяш се от вкъщи, там отиваш и смях. Те не си знаят условията, а извадили една голяма уста. Има читави служители, но вече се броят на пръстите на едната ръка.
  pecaata
 • Днес през три различни офиса минах и съм потресен от компетентността на служителите . На Мария Луиза, срещу ЦУМ, даже ми обясняваха, че нямало такъв план!?! Девойчето се оправда, че не била погледнала в сайта на А1 и затова не знаела. В другите два, на Дондуков и на Витошка ми обясняваха, че дигиталните услуги са включени безплатно за 24 м и нямало как да ги откажа и съответно да ми падне таксата. И на трите места ми заявиха, че 2XL е 29,99 след отстъпката за лев, при онлайн плащане.
  ne4o
 • Цитирал е цените на плановете без дигитални услуги, които са 4лв.
  Затова в офиса са ти казали толкова, защото включва тези услуги.
  pecaata
 • Това са плановете на А1 без добавката на дигитални услуги, с отстъпка 1 лв от месечната такса при плащане онлайн и 500 МБ бонус.
  Месечните такси са съответно за първите 3 месеца, след първите 3 месеца и след 12-я месец.

  A1 One S
  Месечна такса 7,99/8,99/9,99 лв
  200 мин
  600 МБ

  A1 One M
  Месечна такса 11,99/12,99/13,99 лв
  500 мин.
  750 МБ

  A1 One L
  Месечна такса
  15,99/16,99/17,99 лв
  1200 мин.
  2000 МБ

  А1 One XL
  Месечна такса
  19,99/20,99/21,99 лв
  2000 мин.
  5000 МБ

  A1 One Unlimited 2XL
  23,99/24,99/25,99 лв
  Неограничени минути
  50 000 МБ

  A1 One Unlimited 3XL
  28,99/29,99/30,99 лв
  Неограничени минути
  70 000 МБ

  A1 One Unlimited 4XL
  32,99/33,99/34,99 лв
  Неограничени минути
  115 000 МБ

  A1 One Unlimited 5XL
  45,99/46,99/47,99 лв
  Неограничени минути
  250 000 МБ
  В офис 2XL го предлагат за 29,99 лв с онлайн плащане.Това,което цитираш за кои клиенти важи?
  ne4o
 • Единственият балансиран и практичен план, предлаган официално от А1 (с нормален обем включени услуги и приемливо съотношение вкл. услуги/цена), към момента, изглежда да е

  A1 One Unlimited XL
  25,99лв
  2000 минути
  5000 МB

  Всички останали са с големи дисбаланси и не напълно пазарни условия.

  За под 25лв месечно, плановете са само за хора, ползващи ограничено.

  За над 25лв месечно, плановете са твърде скъпи, сравнени с новите Виваком Unlimited.

  Хубаво ще е скоро Теленор да вземе отношение по въпроса.
  alexandrov1
 • Е ок, ама това какво те бърка ако продукциите са им интересни? Като не искаш - не им се връзвай на пропагандата стига да те забавлява съдържанието.
  А пък и повечето филми и сериали не са техни а просто са купили права да ги разпространяват.
  То във всяка медия (печатна, дигитална, филмова, телевизионна и т.н.) има намесени интереси на някой, който си е платил.
  Ако следваме тази логика трябва да спрем да гледаме ютуб, телевизия, филми, както и да спрем да ползваме един куп други услуги.

  Намерете баланса хора, тази параноя до нищо хубаво не води.
  radko89


 • Хората наливат пари в това, което харесват.
  Това аутсайдерско мислене не го разбирам. Какво им е на нетфликс - предлагат услуга, от която намирам ползва, съответно плащам.
  Същото важи и за епъл - предлагат продукт/услуга, които лично за мен нямат аналог, съответно получават търсената сума а аз се сдобивам с това, от което имам нужда.
  Ти какво казваш - защо да плащам на нетфликс като има замунда или? Това ли е правилното мислене?
  Ще ти отговоря конкрерно, макар да виждам, че наистина си далеч от тези неща. Нетфликс е част от глобалната война срещу нормалните хора. Налагането на анти-бялата политика, джендърството, дори педофилията. Не бих им дал стотинка със или без замунда. Ако няма от къде да тегля - нямаше да тегля. Аз и сега вече почти не тегля - почти не остана какво.

  Apple са един от най-големите паразити в технологичния сектор, които постоянно налагат анти-потребителски политики, приписват си чужди заслуги (Да не забравяме, че даже патентоваха "правоъгълната форма със заоблени ъгли") и взимат най-брутални надценки върху продуктите си.
  Тук ми стана интересно - каква е глобалната война срещу нормалните хора? Как налагат джендърство и педофилия?

  Относно епъл - въпрос на гледна точка е всичко, което изброи, а пък за надценката няма от къде да знаеш т.к. не им знаеш разходите. Този аргумент е нулев.
  В случая - чрез пропаганда във филмите и сериалите, иначе извън филмовата индустрия и по много различни начини, просто тук все още това го няма и който не следи, може да не му е направило голямо впечатление. Но във филмите и свриалите все повече боде очи. Няма как да не забележи човек. Осве това Сорос и Обама май също имаха сериозен дял от Нетфликс. Съвсем закономерно.
  defierofodds
 • Всъщност въпросът наистина не опира и толкова до нуждата. Въпросът е, че като гледат да те направят на балък, трябва да има ответна реакция, а не да си викаш "ами то и с това мога да мина, пък ако ми потрябва повече, ще им напълня гушата допълнително". Но то хора, които наливат такива пари в компании като Netflix, Apple и т.н. по принцип са много далече от такива идеи и не само в технологичен аспект, а и в живота. Неслучайно толкова години ни управляват мутри, неслучайно и целият свят стана концлагер. Не просто няма ответна реакция, ами и обществото изобщо не вярва в нуждата от такава. Хората наливат пари в това, което харесват.
  Това аутсайдерско мислене не го разбирам. Какво им е на нетфликс - предлагат услуга, от която намирам ползва, съответно плащам.
  Същото важи и за епъл - предлагат продукт/услуга, които лично за мен нямат аналог, съответно получават търсената сума а аз се сдобивам с това, от което имам нужда.
  Ти какво казваш - защо да плащам на нетфликс като има замунда или? Това ли е правилното мислене?
  Ще ти отговоря конкрерно, макар да виждам, че наистина си далеч от тези неща. Нетфликс е част от глобалната война срещу нормалните хора. Налагането на анти-бялата политика, джендърството, дори педофилията. Не бих им дал стотинка със или без замунда. Ако няма от къде да тегля - нямаше да тегля. Аз и сега вече почти не тегля - почти не остана какво.

  Apple са един от най-големите паразити в технологичния сектор, които постоянно налагат анти-потребителски политики, приписват си чужди заслуги (Да не забравяме, че даже патентоваха "правоъгълната форма със заоблени ъгли") и взимат най-брутални надценки върху продуктите си.
  Тук ми стана интересно - каква е глобалната война срещу нормалните хора? Как налагат джендърство и педофилия?

  Относно епъл - въпрос на гледна точка е всичко, което изброи, а пък за надценката няма от къде да знаеш т.к. не им знаеш разходите. Този аргумент е нулев.
  radko89
 • Това са плановете на А1 без добавката на дигитални услуги, с отстъпка 1 лв от месечната такса при плащане онлайн и 500 МБ бонус.
  Месечните такси са съответно за първите 3 месеца, след първите 3 месеца и след 12-я месец.

  A1 One S
  Месечна такса 7,99/8,99/9,99 лв
  200 мин
  600 МБ

  A1 One M
  Месечна такса 11,99/12,99/13,99 лв
  500 мин.
  750 МБ

  A1 One L
  Месечна такса
  15,99/16,99/17,99 лв
  1200 мин.
  2000 МБ

  А1 One XL
  Месечна такса
  19,99/20,99/21,99 лв
  2000 мин.
  5000 МБ

  A1 One Unlimited 2XL
  23,99/24,99/25,99 лв
  Неограничени минути
  50 000 МБ

  A1 One Unlimited 3XL
  28,99/29,99/30,99 лв
  Неограничени минути
  70 000 МБ

  A1 One Unlimited 4XL
  32,99/33,99/34,99 лв
  Неограничени минути
  115 000 МБ

  A1 One Unlimited 5XL
  45,99/46,99/47,99 лв
  Неограничени минути
  250 000 МБ
  Apple_fan