Plantronics Bluetooth Explorer 210 за 20 лв. в магазините на VIVACOM

Plantronics Bluetooth Explorer 210 за 20 лв. в магазините на VIVACOM
Само 19,90 лв. ще струва Bluetooth слушалка Explorer 210 на Plantronics в магазините на VIVACOM. Специалното предложение на телекома важи до изчерпване на количествата, а покупката не е обвързана с подписване на договор или закупуване на продукт или услуга на компанията. В момента цените на по-евтините модели безжични слушалки за телефон са около 25 лв., а тези от реномирана марка като Plantronics са над 30 лв. Plantronics Explorer 210 тежи 11,5 г и е лесна за използване слушалка. Основните технически параметри на безжичното устройство включват до 8 часа време за разговори и режим на изчакване до 8 дни с едно зареждане. Моделът е универсален и е съвместим с повечето модели съвременни телефони.

 • Днес се сдобих с такава - става за разговори (телефона, skype, филми и т.н) , лека, удобна. От към качество на звука не е кой знае какво (то за толкова пари какво качество да има). Преди имах stereo Bluetooth слушалки (HBH-DS980), но след близо година употреба без да искам ги закачих и се скъса въртешно някоя жица. Отдавна чакам stereo Bluetooth слушалки MW-600, но не мога да ги намеря в България (и в Plesio и другаде ги няма).
  centur
 • зависи от телефона.нокиите независимо дали са s40 ili s60 винаги музиката тръгва през слушалката,а с някои СЕ ,които съм пробвал не иска по никакъв начин.а за какво ти е тази музика звука е ужасен...тия слушалки са за разговор не за музика.за музика има стерео слушалки,които ползват a2dp профил,което е друго нещо.
  [BG]Agent_Kowalski
 • 4KILOBYTE - овата програмка btaudio за WM свърши работа (yes)
  sartana
 • Не става така. Само когато водя разговор се чува от слушалката, музиката си се чува през говорителя на телефона. Сега пробвах с програмата blue audio 3.0 - програмата не работи коректно.
  sartana
 • Много просто става. Пускаш си аудио-плеъра и музиката се чува в слушалката.
  A4i
 • И аз днес си взех тая, с двата ми телефона се свързва без проблем, даже и с компютъра чрез bluesoleil Как обаче да слушам музика през телефона на слушалката, разговорите стават, но как да пусна музиката?
  sartana
 • и аз имам Plantronics и тя пращи от самото начало от време на време при някакво положение на телфона без да пипам слушалката..и с друг тел пак така..явно нещо антената и и аз не знам...иначе батерията е чук 3 години не е мръднала.
  [BG]Agent_Kowalski