Motorola ще представи новото издание на Razr съвсем скоро

Motorola ще представи новото издание на Razr съвсем скоро

След по-малко от месец може да видим първия телефон със сгъваем дисплей на Motorola, който очакваме да носи легендарната марка Razr. Компанията започна да разпраща покани за събитие на 13 ноември в Лос Анджелис, а на него тогава ще е състои "дългоочакваната премиера на преродена икона."

Към поканата има анимиран GIF, който включва сгъващо се устройство и текст "An original unlike any other" (оригинал като никой друг). Според CNET в поканата се посочва, че на събитието ще има специални гости и музикални изпълнения, както и други забавления.

През септември се появи информация, че първоначално Motorola е планирала да представи устройството през лятото, но после е променила плановете си и се е насочила към края на годината. Моделът ще се сгъва вертикално и при разгъване ще осигури 6.2" дисплей и форма, която ще напомня на класическия телефон Razr.

Говори се, че цената му ще бъде 1500 долара и ще предложи характеристики от среден клас като чипсет Qualcomm Snapdragon 710, 4GB/6GB RAM, 64/128GB памет и батерия с капацитет 2730 mAh. Очакваме го в бяло, черно и златисто, а догодина би трябвало да се появи и в Европа.

Източник: CNET

Оферти на деня