Популярното астрологическо приложение Co–Star достигна Android

През последните месеци приложението Co–Star успя да спечели потребителите на iOS със своите персонализирани астрологически съвети и бързо успя да се превърне в едно от най-изтегляните приложения за платформата на Apple. Миналата пролет компанията зад него успя да привлече 5 милиона долара за създаването на версия за Android и разширяване на екипа и резултатите от това финансиране са вече факт.

Версията за Android вече може да се изтегли от Play Store и осигурява достъп до същото хипер персонализирано социално преживяване, което ползва изкуствен интелект, за да състави вашия дневен хороскоп. Има опция да добавите приятелите си и следите и техните зодиакални знаци, а информацията се обновява в реално време според движенията на планетите.

Според компанията прогнозите на Co–Star са базирани на небесната карта в точното време и място на вашето раждане и са комбинирани с данни на НАСА за движението на планетите. След това информацията се интерпретира от изкуствен интелект, който създава персонализираните хороскопи, а създателите на приложението твърдят, че това става в мащаб, който досега е бил невъобразим.

Източник: Play Store

 • информацията се интерпретира от изкуствен интелект, който създава персонализираните хороскопи, а създателите на приложението твърдят, че това става в мащаб, който досега е бил невъобразим ΑΙ врачка :o
  Дали може да каже и числата от тотото?
  npet
 • Още ли има хора, които вярват в тези измислици :shock:
  radko89
 • Няма български език! :(
  tyrboman