Redmi сподели снимка от телефон с 64-мегапикселова камера

Redmi сподели снимка от телефон с 64-мегапикселова камера

След като преди време се появи информация, че Xiaomi подготвя смартфон в бранда си Redmi, който ще разполага с 64-мегапикселова камера, сега от компанията отново загатват за това. Мениджърът на Redmi Лу Вейбин сподели в профила си в Weibo първата снимка, заснета с 64MP камера. Снимката е детайлно изображение на котка, а освен това е налична и екранна снимка от приложението за камерата с видима опция за снимане в тази резолюция.

Засега няма други детайли около бъдещия смартфон, но е възможно той да дебютира още през настоящата година и да използва сензор Samsung ISOCELL Bright GW1. Сред другите производители, които се очаква скоро да анонсират смартфон с 64-мегапискелова камера, са Realme, които наскоро също споделиха тестова снимка, както и самата Samsung.

Източници: Weibo (1), (2)

Оферти на деня

  • https://sparrowsnews.com/2019/01/07/difference-in-sony-imx586-vs-samsung-gm1-48mp-sensor-explained-by-honor-general-product-manager-xiong-junmin/
    more_bg
  • А дали няма да се окаже, че снимката е правена с професионален DSLR апарат, както обикновено се случва в рекламите на китайците...
    iWolff
  • Ти да видиш, 5 години ни разправяха как 12 МР са ултимативното. Е, сега явно дойде време пак да правят многопикселни сензори, само че от Lumia 1020 до миналата година с P20 pro, имаше един 5 годишен изгубен период.
    Spikul