Снимки разкриват Motorola Razr със сгъваем дисплей (обновена)

Снимки разкриват Motorola Razr със сгъваем дисплей (обновена)
Първоначално публикувано на 31.10.

Всички очакваме с нетърпение премиерата на първия смартфон със сгъваем екран на Motorola, който ще продължи легендарната серия Razr. Представянето на устройството е насрочено за 13 ноември, а междувременно Mobielkopen и Ивън Блас (@evleaks) споделиха негови официални рендъри.

От изображенията виждаме, че телефона ще е със сравнително дебела конструкция, което е очаквано, като имаме предвид, че се използва сгъваем дисплей и е необходима специална панта за осигуряване на структурна здравина. Въпреки това изглежда, че Razr ще е по-тънък от Samsung Galaxy Fold. 

Сред очакваните характеристики на бъдещия смартфон са чипсет Snapdragon 710, 4/6GB RAM, 64/128GB памет за файлове и батерия с капацитет 2730 mAh. Основният дисплей ще бъде с диагонал 6.2 инча и резолюция 876 х 2142 пиксела, а при външния ще предложи 600 х 800 пиксела. Говори се, че цената на смартфона ще бъде 1500 долара, а догодина би трябвало да се появи и в Европа.

Източник: Mobielkopen

Ново (01.11)

Появиха се нови снимки на смартфона, които бяха споделени от Ивън Блас (@evleaks). Те показват устройството в отворено състояние и дават по-добър поглед към основния дисплей, който е с изрязана част. Виждаме и външния дисплей, който очевидно ще може да се ползва и за селфи снимки с поставената под него камера.

Оферти на деня

  • На мен ми харесва идеята да възродят този емблематичен телефон. Беше култов по онова време, мисля 2004-5 година. Само не разбирам, защо не са му сложили SD 855/855+ и 8/12GB RAM, както и поне минималните вече за флагманите от 2019 година 256GB ROM? Някакси не върви човек да се изръси 3000+ лева за телефон с хардуер среден клас...
    Ванката