Появиха се рендъри на Samsung Galaxy A91

Появиха се рендъри на Samsung Galaxy A91

От няколко месеца насам сме свидетели на поток от информация около един от бъдещите смартфони в серия Galaxy A на Samsung – Galaxy A91. Сега благодарение на 91mobiles и лийкъра @OnLeaks разполагаме и с рендъри на устройството. Те показват, че предната част на модела е с плосък дисплей, центриран в горната част отвор за предната камера и тънки странични рамки.

Гърбът на устройството е извит, а секцията с основната камера е правоъгълна и поставена в горния ляв ъгъл. За съжаление, от изображенията не може да се прецени дали тя е тройна или четворна. Дизайнът на модела наподобява доста на този на предстоящата серия Galaxy S11, ако можем да съдим по рендърите на тези устройства.

Хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване са разположени отдясно на корпуса, а в долната част откриваме USB Type-C порт и отвори за високоговорителя. Изглежда няма да е наличен 3.5 мм жак за слушалки.

Според наличните досега данни Galaxy A91 ще предложи Super AMOLED екран с диагонал 6.7 инча, резолюция Full HD+ и вграден скенер на отпечатъци, а селфи камерата е 32MP. Моделът ще има и 5G вариант и ще включва още чипсет Snapdragon 855, 8GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 4500 mAh и бързо зареждане при 45W.

Засега няма голяма яснота около основната камера, която може да включва 48-мегапикселов сензор, 12/8MP с ултраширокоъгълен обектив и 5MP с телефото леща. Според информацията устройството ще предложи и функционалност на име Tilt OIS. Възможно е Galaxy A91 да се появи под името Galaxy S10 Lite на някои пазари.

Източник: 91mobiles

Препоръчани оферти