Появиха се снимки на Moto Z2 Play

Появиха се снимки на Moto Z2 Play

Motorola се готви да обнови серията смартфони Moto Z и наред с флагманските модели в нея ще пусне наследник и на по-достъпния Moto Z Play. Благодарение на публикувани от TechnoBuffalo снимки можем да видим как ще изглежда новото устройство и както може да се предположи промените във външния вид не са много. Забелязваме лек редизайн на задния панел, който не е изключено вече да е от метал вместо от стъкло.

Препоръчани оферти

Същото оформление видяхме в появилите се наскоро изображения на Moto Z2, но като цяло формата на корпуса е запазена, за да се осигури съвместимост с наличните модули. Модулите се прикрепват чрез магнит и се свързват с телефона чрез специалните конектори, а за допълнително фиксиране разчитат на голямата зона около камерата. Тя отново е с двойна LED светкавица, а такава е добавена и към предната камера.

Промяна има и в сензора за отпечатъци върху предния панел, който е овален и най-вероятно ще се ползва за навигация в интерфейса подобно на Moto G5. Засега няма информация дали устройството е запазило батерията с висок капацитет, но на снимките изглежда по-тънко. Часовникът върху екрана показва дата 8 юни и не е изключено премиерата на обновената серия Moto Z да бъде тогава. Миналата година Lenovo анонсира Moto Z на 9 юни по време на събитието TechWorld, а Moto Z Play беше представен в края на август.

Източник: TechnoBuffalo