Премиерата на Nokia 9 PureView може да се забави до MWC

Премиерата на Nokia 9 PureView може да се забави до MWC

В края на миналата година видяхме автентично изглеждащи снимки и видео на Nokia 9 PureView, което подсказва, че премиерата на телефона не е далеч. Преди това се появи информация, че премиерата на устройството може да бъде в края на януари. Нова информация обаче подсказва, че HMD Global може би е забавила представянето и то може да се състои в рамките на мобилния конгрес в края на февруари. Първо за това подсказа в Twitter Nokia_Leaks, а след това се включи и руската общност Nokia Anew, която посочи, че ако премиерата е през януари, то поканите за нея трябва да бъдат изпратени до сряда.

Ако представянето все пак е останало за Барселона, устройството може да не успее да получи необходимото медийно внимание на фона на десетките премиери, които очакваме тогава. Да не говорим, че Samsung се готви да анонсира Galaxy S10 на 20 февруари. Основната отличителна черта на Nokia 9 PureView ще бъде петорната основна камера, но освен това очакваме и вграден в дисплея сензор за отпечатъци. Говори се, че ще видим още 6" OLED дисплей, батерия с капацитет 4150 mAh, безжично зареждане и чипсет Snapdragon 845.

Източник: GizmoChina

  • Тази нокия е морално стара а не е пусната все още при това с Snapdragon 845.от миналата година , нокия проспаха годината 2018
    daniel _