През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка

През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка

VIVACOM даде начало на празничните си предложения с отстъпки до 200 лева за разнообразие от устройства, които ще са валидни през целия месец в търговската мрежа и онлайн. Флагманите на Samsung също са с отстъпка. Galaxy Note8 струва с 200 лева по-малко и може да бъде купен на цена 41.58 лева на месец с план Smart U. Устройството идва в комплект с безжично зарядно. Samsung Galaxy Note9 също е намален до 49.98 лева на месец със същия план.

С отстъпка от 200 лева е и Sony Xperia XZ2, който може да бъде закупен за 30.58 лв. на месец с план Smart U. При Huawei P20 намалението през декември е със 100 лева, а цената с план Smart U е 25.98 лева на месец. Друг от намалените модели е Motorola One, който струва 7.98 лева на месец с план Smart U. Списъкът с по-евтини устройства се допълва от модели на Nokia, HTC, Honor, Xiaomi и Alcatel.

 • Комай пласират старите смартфони.
  Vince Beneff
 • Хо хо хо хо - дойде ми Нотето, отивам да го взимам. От служителските бройки е - 750 лева, без договор!!! Вече аз ще си избера на какъв план да преподпиша - Смарт Ю или някоя от скритите оферти, единственото им условие е да преподпиша с тях, а да не се пренасям при конкуренцията.
  Воден-дух
 • Това какво правят някои служители и това дали 50 лв са много/малко са две различни неща.
  bladyy
 • Защото отиваш да преподписваш договор за интернет и вместо да ти го преподпишат ти пускат още един да си имаш. След 1 месец разбираш, че депозита ти от 40лв вече го няма. Стария договор е минал на стандартна месечна такса. И си плащаш и двата и свиркаш.
  E. Kosta
 • [Quote]как им се връзвате на тия измамници незнам ,че кой шешав човек ше подпише на 50 лв такса[/Quote] Ами примерно хора като мен, на които не им стигат вече 50 ГБ на месец. Ползвам гласова и дата услуги от Виваком и Теленор с обща сметка 49 лв. Защо пък като ми изтече след някой месец договорът към Теленор, да не пренасоча тези 17-18 лева към Смарт Ю и да не се занимавам повече? Не пуша, не употребявам алкохол, а това са си едни 5-600 лева спестени. Защо да не дам 50 лева за услуга, която да си го кажем честно си е направо за без пари за това което предлага. Не си мислете, че аз не си правя сметката и съм някакъв прахосник. Далече съм от този тип хора. Цепя стотинката на две и знам кое изглежда скъпо, а накрая излиза евтино и гледам в перспектива. Както казах и преди - всеки човек си има определени нужди и финансови възможности и не е коректно едните да се поставят пред другите. Важи и за двата полюса. (yes)
  Ванката
 • Нали знаете, че за всеки влак си има пътници? Ако за вас 50 лева са 10% от заплатата, за други хора 50 лв са 1%. За това замисляли ли сте се? Спрете да мислите на дребно и да съдите останалите. Ако нямаше хора, които да подписват на този план от 50 лв, то щеше ли изобщо да има такъв план?
  bladyy
 • Този който има необходимост от неограничен 4Г нет и няма проблем с парите.
  Вито
 • как им се връзвате на тия измамници незнам ,че кой шешав човек ше подпише на 50 лв такса
  Milenrec
 • Моя Г4 си го ремонтираха няколко пъти без проблем.
  Вито
 • Виваком масово отказват гаранции на устройствата си. Иначе казано лъжат. МАСОВО
  mute_man
 • Мислех, че вече си заслужил коледен бонус - двете устройства безплатно + 50% намаление от плана Смарт Ю. Твоята рекламна кампания е по-силна от тази по телевизията. Заслужаваш да получиш хубав подарък от Виваком. :)
  bladyy
 • iphone 7 колко пари е във виваком, с някой по-нормален план - L или L+ ?
  aladin
 • Вчера пишеше, че и за Ноте 9 се подарява :) Последното им предложение до мен за Нотето като лоялен клиент е със Смарт Ю за две години на тази цена (1 050 лева) с безжично зарядно или смарт калъф подарък, или 950 лева - само телефона. Все още се колебая кой точно телефон да избера - Нотето е супер телефон, ама с Андроид, а Айфон в зависимост от модела е с поне двеста лева по-скъп...
  Воден-дух
 • [Quote]Galaxy Note8 струва с 200 лева по-малко и може да бъде купен на цена 41.58 лева на месец с план Smart U. Устройството идва в комплект с безжично зарядно. Samsung Galaxy Note9 също е намален до 49.98 лева на месец със същия план.[/Quote]
  chilko
 • Моля, поправете новината - за Ноте 9 няма подарък безжично зарядно!
  Воден-дух
 • Ех добре, че всеки втори дава по 50 лева за план, че се притесних, че другите оператори преебават яко.
  D0N4T3LL0
 • При цялото ми уважение към най-малко "неприятният" български оператор(дори коректен за мен) мисля, че продават телефони малко по-скъпичко или поне преди беше така. Сега не си мислете, че те са социално дружество и ще правят подаяния. Тия 200лв ще трябва да се избият от някъде. За това предполагам, че тия "[u][B]ДО[/B][/u] 200лв" ще вървят с 50-левовият план, което си прави 1200лв таксите за 2 години. Не казвам, че за тези пари нищо не се дава, обаче, а и ще върви към телефони за над 1000лв, едва ли за 600лв телефон ще го събори на 400. Щом обаче 50лв такса не ви събаря мисля, че тези 200лв не са толкова примамливо предложение. Сега вече ако така и така ще се преподписва на този план нека да се взмат, но ако ще се подписа на такава такса само заради отстъпката от 200лв за телефона... всеки си има глава на раменете, но повечето като чета нямат нищо вътре.
  velnsl
 • "...всеки сам си преценя" - това на български означава, че всеки сам си ПРЕЦЕНЯВА или? Просто научете го тоя език, да му се не види и излезте от село, като сте тръгнали да пишете в нета, а? :D(flower)
  strikercho
 • Здравейте! Ето ви малко информация от днес, която получих в магазина на Vicavom в Mall Serdika. Цена в брой за iPhone XS 64GB с абонаментен план Smart U: 1700 лева. Цена в брой за iPhone XS Max 64GB с абонаментен план Smart U: 1950 лева. Цените са същите като в A1 с абонаментен план A1 ONE Unlimited 5XL. Разликата между абонаментните планове в A1 и Vivacom всеки сам си преценя :)
  lyuckanov
 • Някой модератор трябва да му сложи като аватар на профила снимка на надписа "Виваком". :D
  bladyy