Приложението Apple TV вече е налично за телевизорите на LG от 2019

В началото на януари LG представи новата си гама телевизори и разкри, че те включват приложението Apple TV, а заедно с това обяви, че то ще бъде налично и за миналогодишните й модели. Компанията изпълнява обещанието си, като обяви, че то вече е налично за всички съвместими смарт телевизори в над 80 страни.

Apple TV осигурява достъп до услугата за стрийминг на видео Apple TV+, а освен това включва възможност за закупуване или наем на видео от iTunes, където има над 100 000 заглавия, както и опция за абониране за канали с премиум съдържание. Миналогодишните модели вече поддържат AirPlay 2 за възпроизвеждане на съдържание от iPhone, iPad или Mac, а освен това са съвместими и с HomeKit за контрол през iPhone и iPad или с глас чрез Siri.

Apple TV, AirPlay 2 и HomeKit са достъпни във всички OLED телевизори на LG от 2019 и моделите NanoCell от серии SM9X и SM8X, а по-късно този месец ще достигнат до избрани UHD телевизори (серии UM7X и UM6X). По-късно през годината Apple TV ще е налично и за телевизорите на LG от 2018 чрез системен ъпдейт.

Източник: LG

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.

 • Не бях влизал скоро да видя какво има, сега прегледах. Има вече над 10 заглавия, като повечето са сериали, а филмите са два-три. За сега не съм гледал нищо, но все се каня да загледам прословутия сериал с Дженифър Анистън :) Ще видим кога ще му дойде времето.
  iWolff
 • Няма проблем да си направиш - и аз имам без да разполагам с епълски продукт. През сайта им става създаването на нов или възстановяването на стар - https://appleid.apple.com Супер, благодаря ти, ресетнах си паролата.

  И следващия ми въпрос, някой ползва ли Apple+ и има ли смисъл да си го пускам или съдържанието е прекалено малко?
  board
 • Няма проблем да си направиш - и аз имам без да разполагам с епълски продукт. През сайта им става създаването на нов или възстановяването на стар - https://appleid.apple.com
  chilko
 • Чудесна новина, мисля да пробвам услугата на Епъл. Само имам следното чудене, в момента нямам iOS устройство, пред години имах 3 айфона, но мина доста време и тотално съм забрали логина. Дали има лесен начин да си възстановя профила? И изобщо има ли вариант да си направя нов без продукт на Епъл?
  board