Притежатели на iPhone Xs Max и iPhone Xs се оплакват от лош Wi-Fi сигнал

Потребители, които са закупили новите модели iPhone Xs и iPhone Xs Max още в първите дни след тяхната премиера, се оплакват от странно поведение на устройствата с Wi-Fi мрежи. Според различни притежатели на новите телефони, те страдат от по-слаб сигнал и по-бавни скорости в сравнение с миналогодишните издания на iPhone.

Препоръчани оферти

Подобни оплаквания се появяват през последните дни масово във форумите на Apple, както и в Reddit и форума на MacRumors. Проблемът е доста сериозен, особено като се има предвид, че двата модела iPhone Xs трябваше да осигурят на своите притежатели значително по-високи скорости за сърфиране както през LTE мрежи, така и през Wi-Fi.

За момента няма яснота за причините за странното поведение на новите смартфони на компанията от Купертино като предположенията варират от претоварени мрежи и стигат до ново издание на прочутия проблем с антената, който се появи при премиерата на iPhone 4. Поне към момента няма официална реакция от страна на Apple и не е ясно кога и как ще бъде решен казусът.

Източник: The Verge

  • За 3 бона - толкова.
    m.martinov
  • Да се държат така като че ли Wi-Fi сигналът е добър, и той наистина ще стане добър. Или да си повтарят наум: "Добър е Wi-Fi сигналът", "Добър е Wi-Fi сигналът", "Добър е Wi-Fi сигналът", "Добър е Wi-Fi сигналът", и ще почувстват, че сигналът става все по-добър.
    Mr_Atkinson