Продажбите на Samsung Galaxy S5 достигнаха 10 милиона за 25 дни

Според информация от корейски медии доставките на Samsung Galaxy S5 в целия свят са достигнали 10 милиона за 25 дни. Посочва се, че постижението е рекорд за компанията и изпреварва с два дни това на Galaxy S4. Galaxy S5 успя да постигне и по-големи резултати в първия ден от предлагането си, но трябва да се уточни, че в началото смартфонът беше наличен в много повече страни в сравнение с Galaxy S4, което със сигурност му е осигурило предимство. Освен това имайте предвид, че става дума за доставени бройки, а не за продажби.

http://www.ubergizmo.com/2014/05/samsung-reportedly-ships-10-million-galaxy-s5-units-in-25-days/

Аксесоари за:
 • Перфектни са си телефоните. Който иска \"халумин\", да си купува халумин... Аз си купувам устройството заради характеристиките, а не за конкурс по красота или да се фукам колко ми е готЕн телефонът... Там иФони и тем подобни са халумин - нападайте... :D Само новия иФон 6 като гледам, май няма да е халумин, ами ще е поликарбонат ;)
  KOBRETI
 • [B]@Ванката[/B] [Quote]преди няколко дни, като почивах ходихме с една мацка да си подновява договора с Глобул. Искаше да си смени стария смартфон с нов. Понеже не знам защо, но съм малко пристрастен в момента заради hTC One M8, и казвам че е по-добър, обясних и защо и т.н.т. Погледна S5 и ми вика я не говори глупости, това е моя телефон. :D [/Quote] Браво на мадамата :) [B]@A4i[/B] Телефоните Samsung са с добро качество по мои наблюдения. Мен не ме бърка да е с пластмасов корпус. За мен е важно да е с бързи CPU I GPU и повечко RAM. И аз четох че стойността на всички части в sgs5 e 259$.
  sgs_maniak
 • Ами ако за теб 10 млн. броя по $15 от всеки не са пари ОК
  Nikotin666
 • С колко според теб метала е по-скъп от пластмасата с размер 70/150 мм??? Едното ,ако е 5$ ,другото(метала) да е 20$... Колко е тази разлика на фона на общата цена...? Пишете си глупостите без грам логика!!!
  nikolaiii
 • R&D разходите и рекламата са се изплатили на вторият милион и колкото вземат над $220 за бройка все е печалба. :D Искам да съм акционер в самсунг. :P Миналата година са продали по 1 млн. смартфона на ден , така че има леко забавяне. Все пак 4 млн. SGS 5 по $400 печалба на бройка не са малко (1,6 милиарда) . За качество и метал не се нядявайте. Евтина пласмаса + реклама = формулатa на успеха . КАто се свърши пластмасата (правиме много все пак), преминаваме на пресован картон. Вярвайте ми няма разлика с метала. Има го в изобилие и е екологичен. (woo)
  A4i
 • Този телефон за мен е провал в сравнение с GS4, защото се пусна в продажба едновременно във близо три пъти повече държави и реализира нищожна преднина пред предшественика си. Но спокойно задава се LG G3, който изненадващо добре е направен и по нищо не отстъпва на конкурентите си. Желая му успех! (yes)
  Beчния
 • Мацките много се влияят от марката. Повечето са с iPhone и Самсунг. S5 изглежда прилично с изключение на гърба. Ако трябваше да избирам, бих взел Note 3.
  buttman
 • информация не е вярна. Продажбите са много под 10милн. Доставките са толкова.
  NIkolay Nuk
 • Ние си обсъждаме, колко е зле ама преди няколко дни, като почивах ходихме с една мацка да си подновява договора с Глобул. Искаше да си смени стария смартфон с нов. Понеже не знам защо, но съм малко пристрастен в момента заради [B]hTC One M8[/B], и казвам че е по-добър, обясних и защо и т.н.т. Погледна S5 и ми вика я не говори глупости, това е моя телефон. :D Така че, явно е доста харесван телефон от масата. На мен също много ми харесва, но ако сега трябваше да си вземам, нямаше да направя такъв избор.
  Ванката
 • Прав си . Доста по голям е от s4 заради по широките рамки около дисплея. Това и цената са едиствените му минуси. Камерата му е невероятно добра.
  sgs_maniak
 • Всичко е маркетинг, разчитат само на лайвстайл рекламите и на пръснатите милиони за Galaxy11 кампанията, но телефона е провал, както и да го погледнеш, съжалявам ако обидя някой, но аз лично се надявам S4 да беше последния ми телефон от Самсунг. Бях голям фен на андроид, но вече с нетърпение очаквам iphone 6 и обзалагам се има много други, като мен, които ги спира само малкия размер на екрана в сегашния iphone.
  IPS_IPS
 • [Quote][Quote] The biggest reason why consumers are not interested in buying the Galaxy S5 is its design and build materials.[/Quote][/Quote] Хейт или не, факт е, че новото галакси е по - голямо от предното и то значително, макар самият дисплей да е с микроскопична разлика. Един познат от фитнеса на който ходя има Galaxy S5 и сребърната лента отстрани вече беше олющена и изглеждаше супер грозно. Да, вярно е, че това е заради механични причини (досег с ключове, монети и други), но какво от това. Когато използваш ежедневно дадено устройство то винаги се амортизира и в конкретният случай е супер забележимо на това сребърното (с никелиран ефект или както там се казва). За мен лично, самата пластмаса не ми пречи като материал, но пък дизайна не ми допада и от злато да беше ;)
  stefanicio
 • Не споря. И няма да си го купя. Разцъках sgs 5 в магазин . Да добър телефон , камерата е невероятна но цената е прекалена. И дори да не ти се вярва Samsung ще продадат повече бройки от sgs 5 отколкото z2 , htc M8 и предстоящия LG G3 който също първоначалната цена ще е страшничка.
  sgs_maniak
 • Не са добри продажбите, те си знаят. S4 - 10 млн. за 27 дни, но в 60 държави. S 5 - 10 млн. за 25 дни, но в 125 държави. Освен това, става въпрос за доставени бройки, не за продадени. [Quote] The biggest reason why consumers are not interested in buying the Galaxy S5 is its design and build materials.[/Quote] За някои тук, може да е хейт. Но е факт.
  buttman