Продажбите на Samsung Galaxy S5 достигнаха 10 милиона за 25 дни

Продажбите на Samsung Galaxy S5 достигнаха 10 милиона за 25 дни
Според информация от корейски медии доставките на Samsung Galaxy S5 в целия свят са достигнали 10 милиона за 25 дни. Посочва се, че постижението е рекорд за компанията и изпреварва с два дни това на Galaxy S4. Galaxy S5 успя да постигне и по-големи резултати в първия ден от предлагането си, но трябва да се уточни, че в началото смартфонът беше наличен в много повече страни в сравнение с Galaxy S4, което със сигурност му е осигурило предимство. Освен това имайте предвид, че става дума за доставени бройки, а не за продажби.

http://www.ubergizmo.com/2014/05/samsung-reportedly-ships-10-million-galaxy-s5-units-in-25-days/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Перфектни са си телефоните. Който иска \"халумин\", да си купува халумин... Аз си купувам устройството заради характеристиките, а не за конкурс по красота или да се фукам колко ми е готЕн телефонът... Там иФони и тем подобни са халумин - нападайте... :D Само новия иФон 6 като гледам, май няма да е халумин, ами ще е поликарбонат ;)
    KOBRETI
  • [B]@Ванката[/B] [Quote]преди няколко дни, като почивах ходихме с една мацка да си подновява договора с Глобул. Искаше да си смени стария смартфон с нов. Понеже не знам защо, но съм малко пристрастен в момента заради hTC One M8, и казвам че е по-добър, обясних и защо и т.н.т. Погледна S5 и ми вика я не говори глупости, това е моя телефон. :D [/Quote] Браво на мадамата :) [B]@A4i[/B] Телефоните Samsung са с добро качество по мои наблюдения. Мен не ме бърка да е с пластмасов корпус. За мен е важно да е с бързи CPU I GPU и повечко RAM. И аз четох че стойността на всички части в sgs5 e 259$.
    sgs_maniak
  • Ами ако за теб 10 млн. броя по $15 от всеки не са пари ОК
    Nikotin666
  • С колко според теб метала е по-скъп от пластмасата с размер 70/150 мм??? Едното ,ако е 5$ ,другото(метала) да е 20$... Колко е тази разлика на фона на общата цена...? Пишете си глупостите без грам логика!!!
    nikolaiii
  • R&D разходите и рекламата са се изплатили на вторият милион и колкото вземат над $220 за бройка все е печалба. :D Искам да съм акционер в самсунг. :P Миналата година са продали по 1 млн. смартфона на ден , така че има леко забавяне. Все пак 4 млн. SGS 5 по $400 печалба на бройка не са малко (1,6 милиарда) . За качество и метал не се нядявайте. Евтина пласмаса + реклама = формулатa на успеха . КАто се свърши пластмасата (правиме много все пак), преминаваме на пресован картон. Вярвайте ми няма разлика с метала. Има го в изобилие и е екологичен. (woo)
    A4i
  • Този телефон за мен е провал в сравнение с GS4, защото се пусна в продажба едновременно във близо три пъти повече държави и реализира нищожна преднина пред предшественика си. Но спокойно задава се LG G3, който изненадващо добре е направен и по нищо не отстъпва на конкурентите си. Желая му успех! (yes)
    Beчния
  • Мацките много се влияят от марката. Повечето са с iPhone и Самсунг. S5 изглежда прилично с изключение на гърба. Ако трябваше да избирам, бих взел Note 3.
    buttman
  • информация не е вярна. Продажбите са много под 10милн. Доставките са толкова.
    NIkolay Nuk
  • Ние си обсъждаме, колко е зле ама преди няколко дни, като почивах ходихме с една мацка да си подновява договора с Глобул. Искаше да си смени стария смартфон с нов. Понеже не знам защо, но съм малко пристрастен в момента заради [B]hTC One M8[/B], и казвам че е по-добър, обясних и защо и т.н.т. Погледна S5 и ми вика я не говори глупости, това е моя телефон. :D Така че, явно е доста харесван телефон от масата. На мен също много ми харесва, но ако сега трябваше да си вземам, нямаше да направя такъв избор.
    Ванката
  • Прав си . Доста по голям е от s4 заради по широките рамки около дисплея. Това и цената са едиствените му минуси. Камерата му е невероятно добра.
    sgs_maniak
  • Всичко е маркетинг, разчитат само на лайвстайл рекламите и на пръснатите милиони за Galaxy11 кампанията, но телефона е провал, както и да го погледнеш, съжалявам ако обидя някой, но аз лично се надявам S4 да беше последния ми телефон от Самсунг. Бях голям фен на андроид, но вече с нетърпение очаквам iphone 6 и обзалагам се има много други, като мен, които ги спира само малкия размер на екрана в сегашния iphone.
    IPS_IPS
  • [Quote][Quote] The biggest reason why consumers are not interested in buying the Galaxy S5 is its design and build materials.[/Quote][/Quote] Хейт или не, факт е, че новото галакси е по - голямо от предното и то значително, макар самият дисплей да е с микроскопична разлика. Един познат от фитнеса на който ходя има Galaxy S5 и сребърната лента отстрани вече беше олющена и изглеждаше супер грозно. Да, вярно е, че това е заради механични причини (досег с ключове, монети и други), но какво от това. Когато използваш ежедневно дадено устройство то винаги се амортизира и в конкретният случай е супер забележимо на това сребърното (с никелиран ефект или както там се казва). За мен лично, самата пластмаса не ми пречи като материал, но пък дизайна не ми допада и от злато да беше ;)
    stefanicio
  • Не споря. И няма да си го купя. Разцъках sgs 5 в магазин . Да добър телефон , камерата е невероятна но цената е прекалена. И дори да не ти се вярва Samsung ще продадат повече бройки от sgs 5 отколкото z2 , htc M8 и предстоящия LG G3 който също първоначалната цена ще е страшничка.
    sgs_maniak
  • Не са добри продажбите, те си знаят. S4 - 10 млн. за 27 дни, но в 60 държави. S 5 - 10 млн. за 25 дни, но в 125 държави. Освен това, става въпрос за доставени бройки, не за продадени. [Quote] The biggest reason why consumers are not interested in buying the Galaxy S5 is its design and build materials.[/Quote] За някои тук, може да е хейт. Но е факт.
    buttman