С TV GO не се разделяте с любимото си съдържание

С TV GO не се разделяте с любимото си съдържание

В английския език има един термин, който описва променената реалност на пазара на телевизионни услуги, която донесоха новите технологии. Това е cord-cutting (буквално "отрязване на кабела"), който се отнася до хората, отказващи се от доставяни по кабел или сателит класически телевизионни услуги, прекратяват абонаменти за платени канали или намаляват часовете за гледане на ТВ за сметка на други начини за консумация на съдържание през интернет чрез изобилието от стрийминг предложения. За голяма част от тези хора не е необичайно да разчитат на безплатната ефирна телевизия, която да допълват с богатото съдържание на платформи като Netflix, HBO GO и Amazon Prime.

Всъщност това е напълно нормално развитие на нещата. Разпространението на интернет и високите скорости, които се постигат дори през мобилна, мрежа буквално ни освободиха по отношение на гледането на любимите ни канали и предавания. Вече не е нужно да стоим в точен час пред телевизора, за да гледаме нещо желано, защото това ще бъде единствената ни възможност. Всичко, което искаме, вече е с нас, и то на една ръка разстояние - достатъчно е да протегнем ръка към смартфона, за да се потопим в наистина необятен свят на забавления. И при това можем да гледаме всичко желано в най-удобното за нас време на всяко място, стига да имаме връзка с интернет.

Точно такава е и услугата TV GO на VIVACOM, която този месец се трансформира в интерактивен медиен портал. С нея вече не стои въпросът какво да гледате - например музика, филми, детски или спорт, защото на разположение имате над 90 от най-гледаните ТВ канали в комбинация с още много тематично съдържание до поискване. Приложението TV GO е налично за мобилни устройства с Android и iOS, освен това услугата е достъпна през браузъри като Chrome, Firefox и Safari за ползване през компютър. И тъй като става дума за интерактивна услуга, за много от каналите е налична опция за спиране на пауза и превъртане назад и напред в рамките на до 2 часа и гледане на пропуснати предавания до 7 дни назад. Не е пропуснат и удобен електронен програмен справочник.

TV GO се предлага в три варианта според включените канали. Първата опция TV GO 4Free е безплатна и осигурява 30+ ТВ канала - като цяло тя действа като демо версия на останалите планове. Тя включва и опция за добавяне на допълнителни пакети с повече и по-атрактивно съдържание срещу допълнително заплащане - филмов пакет MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus, Diema Xtra и др. Всеки клиент на VIVACOM с активна мобилна услуга и регистрация в портала My VIVACOM може да се възползва от тези пакети. Другите два варианта дават по 60+ и 90+ канала срещу съответната месечна такса.

Всъщност до края на месеца TV GO с 60+ канала и пакети MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus, Diema Xtra и плюс 10 000 MB на максимална скорост към приложението може да се вземе напълно безплатно при сключване на нов или преподписване на съществуващ договор за срок от 24 месеца за тарифи Smart M+/L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic M+/L+/XL+/XXL+. В зависимост от цената на плана мултимедийното съдържание е достъпно за първите 6, 12 или 24 месеца от договора. Плановете включват и други безплатни бонуси като музикалната платформа TIDAL и облачно пространство в pCloud.

Оферти на деня

 • Тези 10к мегабайта които ги дават към приложението са след като изразходиш основните😄 Не,не са.Като влезеш в tv go си черпи от тях
  engadget
 • Тези 10к мегабайта които ги дават към приложението са след като изразходиш основните😄
  danilov
 • Ако си абонат на тяхната телевизия с абонатния номер само за нея(ако си с пакет).Иначе само 60+
  AVKansazov
 • Някой знае ли как се активира 90+ канала на приложението? Защото в офисите не знаят.Като си заплатиш и си направиш регистрация в tv go

  Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

  vilimir
 • Някой знае ли как се активира 90+ канала на приложението? Защото в офисите не знаят.
  danilov
 • Oт всичко най-важното за мен от тази новина е, че се сетиха най-накрая да го пуснат през web. Доскоро не можеше и трябваше да гледам макс спорт на телефона, при условие, че пред себе си имам 24" монитор
  rumbo