Samsung добавя нови функционалности към Galaxy Watch и Watch Active

Samsung добавя нови функционалности към Galaxy Watch и Watch Active

Ако ползвате часовник Samsung Galaxy Watch Active или Galaxy Watch, сигурно ще се зарадвате да получите част от функциите в новия Watch Active2. Samsung прави точно това с нов софтуерен ъпдейт, който вече се разпространява и включва интересни функционалности. И двата модела ще получат функцията My Style, която позволява създаването на собствени циферблати, както и нови възможности за персонализиране.

Следващото подобрение касае гласовия асистент Bixby, като ще е достъпна опцията Bixby Voice за отчитане на тренировки с гласова команда, откриване на разликата във времето между две места, както и управление на екосистемата SmartThings. Достъпни са и няколко нови езика за взаимодействие с него – британски английски, френски, немски, италиански и испански.

Включени са няколко промени в интерфейса, включително преместване на иконите за активни приложения в дъното на циферблата. По време на разговор или използване на хронометъра екранът ще продължи да показва времето. Добавени са и нови емоджита, както и промени в приложението Samsung Health, което може да дава известия за нисък пулс и др. Galaxy Watch Active получава и новата опция Touch Bezel за навигация в интерфейса с плъзване на пръст по рамката на дисплея.

Източник: Samsung


Втора употреба с гаранция