Samsung Galaxy Note20+ най-вероятно ще има перископна камера

От източници на холандския сайт Galaxy Club идва още малко информация за очаквания през август Samsung Galaxy Note20+. Според изданието смартфонът ще е снабден с телефото камера, която ще има перископна конструкция подобно на тази в Galaxy S20 Ultra. Засега обаче не знаем какви ще са параметрите на оптиката и дали ще предложи същото приближение.

От сайта обаче разкриха, че камерата пак ще има 108МР основен сензор, така че може и оптиката да е като тази в Galaxy S20 Ultra. Преди дни от Китай се появи информацията, че серията Note20 няма да включва 100х хибридно приближение, което няма да е странно решение, защото така компанията ще може да разграничи двете серии. Не че от въпросното 100х приближение има някаква практическа полза.

Според друга скорошна информация Galaxy Note20+ ще има 4500 mAh батерия и 120Hz дисплей, но базовата версия ще е с опресняване при 60Hz. Вече се заговори, че премиерата на серията ще бъде дигитална и ще се състои през август, а на нея може да видим и наследник на Galaxy Fold.

Източник: GalaxyClub