Samsung Galaxy S21 ще поддържа S Pen, но ще видим и нов Galaxy Note

Samsung Galaxy S21 ще поддържа S Pen, но ще видим и нов Galaxy Note

Вече се появи информация, че Samsung смята да добави поддръжка за S Pen към поне един от моделите в серията Galaxy S21, а след това да сложи край на линията Galaxy Note. От Корея идва ново потвърждение на плановете на компанията, което е съпроводено с малко повече детайли.

Според източници на ETNews Samsung е решила да слее двете серии и наистина ще включи поддръжка за S Pen във върховия модел Galaxy S21. Твърди се, че компанията вече е започнала масовото производство на необходимите дигитайзери, което допълнително подкрепя информацията.

Изданието обаче посочва, че най-вероятно ще видим още един модел Galaxy Note, който ще излезе през втората половина на годината. Твърди се, че през второто полугодие компанията ще се фокусира повече върху сгъваемите смартфони за сметка на Galaxy Note.

Догодина би трябвало да видим много модели със сгъваеми дисплеи, а повечето ще излязат през втората половина на 2021. Сред тях ще бъде и Galaxy Fold3, който също може да получи възможност за работа с S Pen. Пред Samsung обаче стои предизвикателството да подобри здравината на ултратънкото стъкло, а това трябва да създаде сгъваем дигитайзер.

Източник: ETNews

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция