Samsung обмисля да предложи Galaxy S8 само с извит дисплей

Следващият смартфон в серията Galaxy S най-вероятно няма да се предлага във версия с плосък дисплей, твърди информация от The Korea Herald. Според изданието Samsung обмисля да пусне Galaxy S8 само във вариант с извит дисплей и това колебание по всяка вероятност е свързано с популярността на Galaxy S7 edge, който се продава повече от стандартното издание на телефона. Корейската компания вече смята, че извитият дисплей е част от имиджа на нейната серия от висок клас и ще заложи изключително на него. Източниците на The Korea Herald споделят, че Samsung вече е започнала да поръчва панели с диагонал 5,1” и 5,5” от своето подразделение Samsung Display, което единствено в света прави такива двустранно извити компоненти. Подобен ход едва ли е изненадващ, след като новият Galaxy Note7 се предлага само с извит дисплей.

Източник: The Korea Herald

 • Защо да правят анкета, където ще гласуват хора, които нямат и намерения да си купуват или този процент е значително малък. Две години пускат такива телефони и са си направили сметката от реални продажби, търсене и интерес.
  D0N4T3LL0
 • Написах вече - бих избрал плоския. Но при Ноут 7 луксът да избираме го няма. Иначе, съм твърдо за разнообразието. Всеки да си купува каквото му е на сърце.
  AgentOrange
 • (yes)
  kipe
 • За визия става да, ама за ползване е първо неудобен и 2-ро е абсолютно излишна тази извивка. Няма нищо, ама нищо заради което да си струва да е извит. Направиха я тая измишьотина и сега се опитват да я налага навсякъде. Това само, за да оправдят цената. Ако имаше 2 варинта на S7 по 5.5" щях да взема този с плоският дисплей А и не лошо да се направи една анкета: При телефони с едни и същи характеристики, с разлика само в диспля- едж и плосък, кой бихте избрали?
  rumbo
 • Визията на извития дисплей е супер. Към момента бих предпочел плоския.
  AgentOrange
 • По повод на извития дисплей може да се каже, че вече са го напипали. В ревюто на Ерика Грифин за 7 ноут ги има един до друг трите генерации с едж и се вижда огромната разлика между първия и последния, така че и аз вече бих си купил такъв, ...е евентуално, бе много големи са ми:)
  kipe
 • Ши го заравяш под песъка, и така нема да грей.
  Holon
 • Много греят тия Самсунги, лежа си сега на плажа, взимам телефона да напиша нещо, а той горещ още преди да почна да го ползвам. Да се засрамят Самсунг, искам го ледено студен постоянно. ;) По темата, не виждам нищо лошо да има само Edge варианти в S серията, аз така или иначе бих си взел такъв. Изглеждат яко, позволяват да се сложи по-голям дисплей в по-малък корпус, няма лошо. Ще е хубаво да има един телефон с 5,1 и един с 5,5 инча.
  board
 • Точно това се опитах да обясня. Ти го направи отлично. Дори и да греят телефоните от по-сложни операции, в по-голямата част от времето, когато се ползват за основни задачки, всички са еднакви. Смея да твърдя обаче, че 6С Плюс е най-студен от всички, дори и при по-сериозно натоварване, като разговори по скайп. Иначе по темата: трябваше да оставят и нормалната версия за следващия С8, макар и в по-малък тираж.
  Ванката
 • iPhone 6s си грее когато го натовариш.Незнам дали има разлика с Plus версията,но определено си грее.При 40' разговор по скайп телефона започва доста да си грее.Да определено при ежедневна употреба не се усеща греене,но при по сериозно натоварване и той си топли.Жена ми има S6 Edge и се държи сходно.При по сериозно натоварване и той започва да грее,но при ежедневна употреба няма такъв феномен.
  Johnniie
 • Истината е че наистина пропуснах 8-ми клас , направо ме прехвърлиха в 9-ми. Може би в 8-ми клас се е говорило за Андроиди дето не греят и съм го пропуснал. Язък.
  Holon
 • На който му се занимава - да сравнява, аз правя сравнение на базата на моето ползване, което също е необективно. Необективно е на първо място, защото говорим за различен клас и генерация устройства. Стар андроид, стар процесор, срещу предпоследен клас айфон/процесор. След два дни, когато взема еджа, ще го натоваря по-сериозно с някоя игра ей-така за спорта, като се поосвободя. Всъщност, дори и да загрява при игри това не е толкова важно, защото в 90% от времето телефона използва 20-30% от капацитета си в ежедневието. Това обезсмисля и коментарите до тук. За сериозна работа и игри, хората са измислили конзолите и пц-тата.:)
  Ванката
 • От какъв чеп да си купувам iPhone? Като представят нещо хубаво, ще си взема. А до тогава ти продължавай да убеждаваш хората, че има телефон, който ме грее. Току сигнали и ти се върже на глупостите. Май си пропуснал 8 клас? Виж, че грее по-малко, това е така и е нормално, защото iOS не товари процесора с толкова задачи. :)
  muamamu1
 • Защо все си сигурен- говори с факти, натовари го час и половина с Асфалт 8. Това е все едно да твърдиш , че Ферари не можеда вдигне 300, имам Ферари, ама не искам да го пробвам до 300, сигурен съм, че не може. Не бъди толкова сигурен, говори от опит.
  Holon
 • [Quote]Нека и още собственици да кажат дали Айфона грее, Ванка?[/Quote] Казах вече, че на мен айфона не ми грее, но и не го натоварвам с тежки игри, така че всичко е според зависи. Не ми се играят игри, а и нямам време, нямам и желание. Съпоставям андроида който ползвам в момента, с айфон 6 с плюс. Ползвам ги и двата повече за разговори през гсм и скайп с чужбина, като през нета наистина леновото си грее здраво. С айфона и два часа да говоря по скайп си е студен. Обаче ако натовариш айфона с асфалта час - час и половина, съм сигурен, че и той ще загрее.
  Ванката
 • Мога да подкрепя Виктор, че iPhone 6s plus няма нищо общо като топлина с S7 edge. За 11 месеца активно ползване на този айфон той се е затоплял само при ъпдейт на iOS. Синът ми го е скъсвал от натоварване с игри, гледане на филми по войо и ютюб и не се сгрява, както е при самсунга. Никой не отрича плюсовете на S7 edge, но за лага, за това, че батерията пада бързо и че си грее, го писах още през април.
  gog88
 • За човек, който не му пука пък изпляскал 10 коментара да плюе по самсунг в тема за S8 хахаха:D Хубаво промиваш мозъци. От утре ти обещавам минавам на айфон, ааа и ще накарам целия форум да минат. Ванка само да си взел тая пръчка S7 edge взимай айфон7 ще избиеш рибата.:D
  wer_aac
 • А! Аз не се и опитвам, не ми пука особено какво ползвате. Със здраве.
  Holon
 • Ти не разбра ли, че доста хора ще си карат с андроид и ще си купуват и S7 edge и S8 и т.н и Htc и останалите. Колкото и да се напъваш с тоя айфон няма да промениш мнението на хората.
  wer_aac
 • Ти пък когато си вземеш iPhone 6s plus тогава се обаждай. Нека и още собственици да кажат дали Айфона грее, Ванка? Грее ли или не грее. Айди стига толкова от мене:) Какво да ви обеснявам, аз Андроид телефон повече никога няма да си взема, хубави са само на хартия, ама иначе са боклуци, за една вечер батерията пада с 15%, Айфона с 1%. Ползвайте каквото си искате- без лоши чувства към никой. Мен лично този топлина ми пречи и ме дразни.
  Holon