Адаптер на Belkin позволява слушане на музика и зареждане на iPhone 7

Адаптер на Belkin позволява слушане на музика и зареждане на iPhone 7

Ако вече сте взели решение да се сдобиете с iPhone 7, ще трябва да помислите и за аксесоари, които да компенсират премахването на стандартния жак за слушалки. В комплекта на телефона влиза адаптер от Lightning към 3,5 мм аудио жак, но ако искате едновременно да слушате музика и да зареждате телефона си, ще се наложи да си осигурите допълнителен аксесоар.

Например този адаптер на Belkin, който осигурява два Lightning порта, така че можете да зареждате телефона си и да слушате музика – чрез новите EarPods слушалки с Lightning порт или чрез друго устройство, свързано към адаптера от Lightning към 3,5 мм жак.

Цялата система със сигурност изглежда леко неугледно, но това е реалността, в която ще трябва да живеят потребителите на iPhone 7, които не разчитат на Bluetooth за трансфер на музика. Адаптерът ще се продава от 10 октомври на цена 40 долара. Apple също предлага свое решение, но то е повече за употреба в статично положение - това е докинг станция, която срещу 49 долара осигурява 3,5 мм жак и Lightning конектор за зареждане.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Нищо не ти трябва освен една блутуут колонка. Ползвам я и на айфона и на галаксито.
    СтенлиРойс