Samsung подготвя още цветови варианти на Galaxy S20 и S20+

При анонса на новата серия смартфони Galaxy S20, Samsung представи доста ограничен набор от цветови опции за устройствата. Както знаем Galaxy S20 ще е наличен в Cosmic Gray, Cloud Blue и Cloud Pink, Galaxy S20+ в Cosmic Gray, Cloud Blue и Cosmic Black, а Galaxy S20 Ultra ще е достъпен в Cosmic Gray и Cosmic Black.

Изглежда обаче Galaxy S20 и S20+ ще се предлагат и в Cosmic White, за което подсказват снимки на устройствата на страниците за предварителна поръчка в Корея, Италия и Испания. Освен това е възможно Galaxy S20+ да бъде достъпен и в други два варианта – син и червен. Те обаче най-вероятно ще са ексклузивни за определени телекоми и търговски вериги.

Така например синият модел ще е достъпен за потребителите на Best Buy в САЩ. Доста е вероятно версията в червено на Galaxy S20+ да е налична за абонатите на корейския телеком KT, а към него ще има и червени Galaxy Buds+.

Източници: Samsung, Instagram, Weibo (1), (2)

  • Че, какво му пречи на Гюнтер да си купи телефонът от България? Хем по-евтино, хем червеничко...хем с европейска гаранция... :roll:
    Ванката
  • Тази игра на цветове почна много да ме дразни вече. Понеже черното за мен не е цвят, а по скоро липсата на цвят, та не купувам нищо черно. Е айде, гумите на колата. Та какво толкова пречи да има малко разнообразие. Аз например харесвам червено. Защо s10 го имаше червен в БГ, ама в Германия не. Сега и с новата серия ще е Тука има, тука нема. Ми както е модерно напоследък, ще ревна и аз, че съм дискриминиран. Защо Иван може да има червен телефон за 1000 евро, а Гюнтер, който плаща даже 1100 евро - не може. Също така (Аз Гюнтер) се чувствам и в неравностойно положение. Хем плащам повече щото при мас стандарта е по висок, хем избора ми е свит. Е, абе Warum бе ?!
    propov