Samsung са добавили 2GB RAM към някои варианти на Galaxy S III заради Android 4.1

Samsung са добавили 2GB RAM към някои варианти на Galaxy S III заради Android 4.1
Малко след като от Google представиха Android 4.1 Jelly Bean, се появи и неофициална информация от източници на The Verge, че в последната минута Samsung са направили промени в някои варианти на Galaxy S III, за да го подготвят за по-добра съвместимост със следващите версии на платформата. Като казваме подготвят, имаме предвид, че моделите за някои пазари са снабдени с 2GB RAM памет. Дори инженерите на корейците не са били напълно сигурни за хардуерните изисквания на новата версия на Android, затова и са се подсигурили с удвояването на системната памет. Междувременно се оказа, че изискванията не са особено завишени щом и Nexus S, който има 512 MB RAM, ще получи ъпдейт в средата на следващия месец.

Препоръчани оферти

 • Абе някак си странно изглежда всичко това, производителите сто на сто са знаели за 4.1 и какви ще са изискванията.
  fintaraBG
 • Леко странна аргументация - как няма 1ГБ да стига, щом ще има ъпдейт за Nexus S с наполовина?(whistle)
  mkpetrov
 • Естествено,че тези в БГ НЕ са такива.Всъщност никъде все още не са такива.
  АйФоУнФен
 • Всички в Европа са с 1 GB, защото тук се предлага интернационалната версия на телефона.
  NickRey
 • Тва е много гадна политика,копуваш нещо и след месец го има същото с по добри характерисики.Ако ми се случи това просто забравям за телефон с марка Самсунг(angry)
  sports_man
 • Моя е с 1GB RAM...както и мисля че всички бройки в БГ са със същата памет. Доколкото знам за Азиатските страни е направен с повече RAM. Не мисля че Android 4.1 ще е тежка операционна система. Просто лек ъпгрейд. Но ще видим кога ще го пуснат за SGSIII.
  funmobile