Samsung започна работа по софтуера за Galaxy S9

Samsung вече работи усилено по софтуера на следващия си флагман в серията Galaxy S. Сайтът SamMobile е получил информация за наличието на софтуерни версии G960FXXU0AQI5 и G965FXXU0AQI, което потвърждава, че корейците отново ще пуснат на пазара два различни модела. Те очаквано ще носят продуктовите кодове SM-G960 и SM-G965 и най-вероятно ще се появят на пазара като Galaxy S9 и Galaxy S9+. Интересното в случая е, че Samsung стартира софтуерната разработка на новия си флагман значително по-рано от обичайното. През  миналата година първите софтуерни версии за S8 и S8+  се появиха в средата на октомври, докато сега софтуерът е наличен още в края на септември.

Това подраняване веднага доведе и до предположения, че новите флагмани на корейския гигант може би ще дебютират по-рано от очакваното. Както е известно, сегашните топ модели бяха показани на широката публика на 29 март, а продажбите им стартираха в края на април. Към момента все още няма никаква информация за хардуера, който ще ни предложи следващото поколение на S серията на Samsung, но спекулациите в тази насока ще наберат скорост в следващите седмици. Устройствата вероятно отново ще предложат извити Super AMOLED дисплеи, а освен това се говори, че ще заложат на двойна основна камера.

Източник: SamMobile

  • Ако не сложат спикъри, ето го решените за теб https://www.buybasscase.com/products/samsung-galaxy-s7-speaker-phone-case ;) Аз се надявам да се опитат да подобрят повече камерата, а не да разчитат само на това, че са сложили втори сензор. Както и бих се радвал на по-голяма батерия.
    board