Сайтът на Samsung разкри в аванс Galaxy A9 (2018) с 4 основни камери

Сайтът на Samsung разкри в аванс Galaxy A9 (2018) с 4 основни камери

Утре очакваме Samsung да представи първия смартфон с четворна основна камера и часове преди премиерата информация за устройството се появи в казахстанския сайт на корейската компания. Устройството се казва Galaxy A9 (2018) (Galaxy A9s в Китай) и ще ни предложи 6.3" Super AMOLED дисплей с резолюция 2160 x 1080 пиксела с always-on функция, осемядрен чипсет Snapdragon 660 с честота 2.2GHz, 6GB/8GB RAM, 128GB разширяема памет и батерия с капацитет 3800 mAh, която очакваме да осигури дълго време на автономна работа.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Операционната система е Android 8.1 Oreo. Устройството има основна камера с 4 сензора, всеки от които има различна задача. Основният сензор е с резолюция 24МР и бленда F1.7, до него е поставен 5МР сензор (F2.2) за отчитане на дълбочината и прилагане на портретен режим, a останалите сензори включват 8МР (F2.4) камера с ултраширокогълна оптика и 10МР (F2.4) сензор с телефото оптика за 2х приближение. Камерата ще включва 19 режима за оптимизация според сцената. Снимките показват, че Samsung се е вдъхновила от Huawei и ще предложи телефона в оцветяване с градиент, а пълните детайли за телефона ще научим утре.

Източник: Samsung

 • Ново за Самсунг или по принцип?
  n1
 • Вече е официален. https://youtu.be/sWc57bVUoFk
  Dubspace
 • И в А7 има такъв слот.
  georgicv
 • Не е ново. Все пак е много добре да го има! Интересен е телефонът с тези камери. Ще го видим как е в действие. 24МП основен сензор звучи добре. Остава да разберем големината на пикселите и крайното качество. С 3800 батерия, отлично. Да не пръкне само с цена за флагман...
  Вито
 • -
  npet