Слънчеви приключения в Анталия за потребител на Mobile Bulgaria

Слънчеви приключения в Анталия за потребител на Mobile Bulgaria
Лятното безгрижно настроение ще продължи да съпътства още една седмица един от гласувалите в нашата суперанкета за телефона на всички времена. Преди броени минути в офиса на Mobile Bulgaria като победител и носител на Голямата награда беше определен собственикът на номер 087869хххх, който е гласувал на 6 май за Sagem P9521. След като се свързахме с него, научихме и името му - Антон Филипов. Честито!

Голямата награда - страхотна осемдневна all inclusive почивка за двама в екзотичната Анталия, по време на която щастливците ще бъдат настанени в 4-звезден хотел, е осигурена от фирма "Астрал Холидейз". В наградата са включени още чартърни самолетни билети, медицинска застраховка, покриване на всички административни разходи и трансфер от и до летището/хотела.

Вашите гласове определиха като телефон на всички времена Motorola RAZR V3, който с появата си през 2004 година промени представите ни за мобилен телефон. Устройството катализира вълна от иновации, които и сега продължават да ни носят технологични изненади.

Ето какви са финалните резултати от гласуването:

1. Motorola RAZR V3 - 345 гласа
2. Sagem P9521 - 343 гласа
3. Apple iPhone 8GB - 309 гласа
4. Nokia N82 - 303 гласа
5. Nokia 6310 - 249 гласа

Не забравяйте да участвате и в другата ни лятна игра - "Познай ме!", която продължава до 23 септември. Един от правилно гласувалите ще получи награда - Samsung F400!
http://www.mobilebulgaria.com/home/game_guess.php