Следващото медийно събитие на Apple може да е на 23 март

Следващото медийно събитие на Apple може да е на 23 март

Ако трябва да вярваме на многобройните слухове на 23 март ще видим следващите нови продукти, които Apple е готова да представи пред света. Информацията беше споделена от китайския лийкър Канг, а след това получи допълнително потвърждение и от Джон Просър от Front Page Tech.

Американската компания често организира пролетни събития за представяне на нови продукти, но понякога анонсира устройства чрез съобщения за пресата без допълнителни формалности. Заради пандемията Apple започна да прави виртуални премиери с предварително подготвени презентации, но само на по-важни продукти.

Джон Просър посочва, че сред готовите за представяне продукти са нови версии на iPad Pro, AirPods и Apple TV, но засега не знаем кои от тях ще избере Apple. От известно време се носят слухове и за устройството AirTags, което служи за проследяване местоположението на обектите, към които е прикрепено.

Ако датата 23 март ви звучи познато това не е случайно. Тогава ОnePlus възнамерява да представи серията OnePlus 9, чиято камера ще включва технология на шведската компания Hasselblad. През 2018 година пак имаше съвпадение между медийните събития на двете компании и тогава китайците промениха датата на премиерата на OnePlus 6T с един ден.