Слушалките Samsung Galaxy Buds Pro са с подобрено шумопотискане

Слушалките Samsung Galaxy Buds Pro са с подобрено шумопотискане

Заедно със серията Galaxy S21 Samsung представи и безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Pro, които обещават подобрен звук. Те включват двулентови говорители с 11 мм woofer за възпроизвеждане на ниски честоти и 6.5 мм tweeter за средни и високи честоти. Моделът е водоустойчив със сертификация IPX7 и предлага активно шумопотискане на до 99% от околните звуци.

Добавена е опция за контрол на степента на шумопотискане и за управление на пропусканите до ушите околни звуци. Наличен е и режим за разговори, който автоматично намалява музиката и пропуска външния звук, когато започнете да говорите. Компанията е добавила и нова опция за възпроизвеждане на 360-градусов звук, а наличието на три микрофона се грижи за качеството на звука при разговори и дори успява да елиминира генерирания от вятъра шум.

Слушалките поддържат връзка с две устройства, а батерията би трябвало да стигне за 18 часа (5 + 13 часа) работа с включени шумопотискане и гласово активиране на Bixby в комбинация с тази от калъфа за съхранение. Ако изключите тези опции общото време за работа се увеличава до 28 часа (8 + 20 часа). Налична е и опция за бързо зареждане, която за 5 минути осигурява енергия за час работа, а освен това отново се поддържа безжично зареждане.

Galaxy Buds Pro ще се продават от 29 януари в три цвята за 449 лева. Слушалките могат да бъдат поръчани предварително в периода от 18:20 ч. на 14 януари до 23:59 ч. на 28 януари, а при покупка на слушалките в този период потребителите ще получат подарък безжично зарядно (EP-P1300). Повече информация за кампанията по предварителни поръчки можете да получите в търговските обекти на Техномаркет, Technopolis и Samsung Experience Store.