Смартфони, таблети и слушалки намалени с до 50% от А1

Смартфони, таблети и слушалки намалени с до 50% от А1

До края на февруари и A1 намалява цените на много продукти в своето портфолио. Компанията посочва, че предложенията са подходящи за подарък на любим човек през месеца на влюбените, а намалените продукти са смартфони, таблети и слушалки.

Сред флагманите в кампанията са 5G моделите Samsung Galaxy Note20 Ultra и Huawei P40 Pro, а при покупка с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL техните цени са намалени съответно с 10% и 15%. Други модели от високия клас в разпродажбата са iPhone SE (2020) и Samsung Galaxy S20 FE. Всички закупени от онлайн магазина устройства идват в комплект с аксесоар.

Бюджетният Motorola moto e7 се предлага и с антибактериален почистващ спрей за екран. Това е и устройството с най-голяма отстъпка при покупка с А1 ONE Unlimited 2XL – 50% спрямо редовната цена. Намалена е и цената на първия в света смартфон със селфи камера под дисплея - ZTE Axon 20, а намалението е с 20% при покупка със същия план. Устройството включва още външна батерия ttec и безжични слушалки. Намаления има още за телефони на А1, Nokia и Xiaomi.

В кампанията има и намалени безжични слушалки - Apple AirPods Pro, AirPods 2 и Huawei FreeBuds 3i могат да се вземат с отстъпка до 20% в комбинация с тарифен план от А1. Сред таблетите намалени са 10-инчовите Lenovo Tab M10 HD (в комплект с универсален стилус) и Samsung Galaxy Tab A7. Те могат да бъдат закупени с намаление 15% с двугодишен абонамент за тарифен план A1 Surf M.

Вземи Huawei P40 Pro, 256GB + 8GB RAM  от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.