Снимка на Huawei Mate 30 Pro показва четворна камера

Снимка на Huawei Mate 30 Pro показва четворна камера

В китайската социална мрежа Weibo се появи промоционална снимка на Huawei Mate 30 Pro, която изглежда истинска, а не компютърно генерирана от някой фен на компанията, макар че и такава вероятност не е изключена. Тя осигурява поглед към задната част на устройството и неговата основна камера и потвърждава информацията, че камерата ще е поставена в кръгла зона и ще има 4 сензора. Светкавицата ще бъде преместена отстрани на камерата. Все пак не е изключено при Mate 30 тя да е включена в кръглата зона, защото устройството ще има тройна основна камера.

Прави впечатление оформлението на металната рамка, която напомня на серията P30, а задният панел е стъклен с поредица от концентрични кръгове около камерата. В горната част на рамката се вижда прозорчето за инфрачервения сензор. Забелязваме още силно извитите страни на дисплея и наличието на широк прорез за предната камера и системата за 3D лицево разпознаване, но на пръв поглед изрязването е по-малко от това в Mate 20 Pro.

В изображението има и текст, който разкрива някои неща. Споменава се чипсета Kirin 990, който очакваме да бъде представен на 6 септември по време на изложението IFA. Заедно с това се посочва наличието в Mate 30 Pro на 4 камери - филмова, super sensitive, телефото и 3D, а при Mate 30 камерите са три. Откриваме и информация за зареждането - жично при 40W и безжично при 27W, което ще има нужда от продавано отделно зарядно.

Преди няколко седмици се появи информация, че Mate 30 Pro ще предложи тройна камера с 40MP сензор с размер 1/1.55", променлива бленда (f/1.6, f/1.4) и RYYB филтър, 40МР (1/1.7") сензор с ултраширокоъгълен обектив (плюс Cine Lens функция) и 8MP камера с 5х телефото приближение. Това са непотвърдени детайли, така че нека изчакаме официалната премиера, за да разберем каква е истината. Наскоро се заговори, че представянето на серията ще е на 19 септември, но поне на нас ни се струва много рано, защото компанията обикновено представя серията Mate през октомври.

Източник: SlashLeaks

Оферти на деня

  • Все едно гледам Нокиа Лумия 950. Сущия дизайн, същите антена линии. хахахахахаххахахахаха
    amato