Снимка разкрива детайли за LG V60, ще излезе през пролетта вместо G9

По традиция LG представяше флагманите от своята G-серия през пролетта, а през втората половина на годината пускаше модел от V-серията. Тази година обаче компанията може да промени плановете си. Това става ясно от публикация на Ивън Блас в Twitter, която съдържа снимка от промоционално видео.

В нея се вижда задният гръб на модел с кодово име LG Time, който ще се появи на пазара като V60 ThinQ, а не като G9 ThinQ, както се смяташе досега. Според Блас именно това е телефонът, който ще излезе през пролетта. Засега няма много детайли за него, но снимката показва наличието на батерия с капацитет 5000 mAh, четворна основна камера (тройна с допълнителен сензор – може би 3D ToF), четири микрофона и жак за слушалки.

Според по-ранните слухове LG V60 ще осигури 6.7 – 6.9" дисплей с изрязване за селфи камерата и вграден в него сензор за отпечатъци. Вероятно ще видим чипсет Snapdragon 865. Преди дни LG обяви, че се оттегля от мобилния конгрес заради епидемията от коронавируса и ще организира самостоятелно събитие за премиерата на новите продукти на по-късен етап.

Източник: Evleaks