Снимки на мистериозен таблет с марката HTC

Снимки на мистериозен таблет с марката HTC
HTC не са се отказали от производството на нови таблети, ни подсказа различна информация, а появили се в интернет снимки ни карат да мислим, че премиерата на такова устройство не е далеч. Кадрите бяха публикувани в Twitter и показват устройство с необикновен дизайн и с корпус, който изглежда е изработен от поликарбонатна пластмаса и напомня на този на One X. Основен елемент от предния панел е несиметричната рамка, която прилича на малко на компютрите от серията iMac на Apple. Операционната система изглежда е Android.

Прави впечатление и необичайната позиция на двете камери - те са поставени в долната част на корпуса. Засега не е ясно дали става дума за модел, който ще видим скоро, или снимките показват прототип, но необичайният дизайн отговаря на по-ранните слухове, че HTC се кани да предложи таблет с уникална характеристика, която ще го отличи от останалите модели на пазара. До началото на IFA останаха броени часове и скоро ще разберем какво ни е подготвила компанията.

http://pocketnow.com/2012/08/28/unique-htc-tablet-photos-leaked/

 • Според мен дизайна е супер. С една идея по-близко е до докстанция.
  vYv
 • По-скоро им прилича на последната серия телефони...
  makeno
 • Напълно съгласен колега
  GSMaster
 • Няма да ги съдят, понеже нямат парите на Самсунг.:D Ама лично мое мнение е, че долната част с която така много прилича на аймак го прави супер грозен, ако беха просто продължили рамката, както е от другите страни щеше да е неповторим а така прилича на дъска за рязане..:D
  Ванката
 • точно това щях да пиша и аз :D
  Fy4i