Снимки на неизвестен смартфон на HTC

Снимки на неизвестен смартфон на HTC
В интернет се появиха две снимки, които показват неизвестен досега телефон на HTC. Те не се съпътстват от никаква информация за устройството и характеристиките му остават неизвестни, но от кадрите може да се научат някои неща за него. Устройството изглежда е снабдено с технологията Beats Audio, а конфигурацията на бутоните върху предния панел и липсата на хардуерен бутон за активиране на камерата подсказва, че устройството ще използва Android. Червените акценти подсказват, че устройството може и да е предназначено за американския оператор Verizon и не е изключено това е модел с 5" екран с резолюция 1080р за който се заговори преди време. Става дума за устройство с номер HTC6435LVW, което според информацията от скорошни тестове има бърз процесор с честота 1,5GHz, който осигурява по-висока производителност в сравнение с чипа Qualcomm S4.

  • Аха ясно а многото продажби в следствие на какво са? На синьото им лого или на нещо друго? (whistle) И след като не са най-най то как тогава са водещи по продажби? Аз все си мисля, че качеството на продукта и продажбите вървят ръка за ръка, ама явно не е така.
    nmnikolov
  • HTC трябва да вземат пример от samsung какви батерии да слагат и как се пишат драйвери за управление на енергопотреблението.
    vladovn
  • Честно казано Samsung са само лидери в броиките, но не и в останалото. Все пак за мене никога не е означавало огромни продажби == качество. Не бих отказал да вземат два, три урока по качество на сглобка от Motorola и естетика от Sony.
    agroman12