Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за септември

Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за септември

Септември започва след броени дни, което означава, че е време Sony да разкрие кои ще са безплатните игри, които ще са достъпни за абонатите на PlayStation Plus от 3 септември. Едната от тях ще ви постави в ролята на Batman, докато се бори с престъпниците в Arkham City, а в другата ще можете да се развихрите като един от четиримата конници на апокалипсиса.

Започваме с Batman: Arkham Knight, която е разработена от Rocksteady Studios и е финалното заглавие в популярната серия. В това нео-ноар приключение ще можете да изследвате мащабния и облян от неонови светлини метрополис включително с познатия Батмобил и да се изправите срещу злодеи като Scarecrow, Harley Quinn и Killer Croc. В бруталните ръкопашни схватки ще можете да разчитате и на различни високотехнологични приспособления.

Darksiders III е третото заглавие в едноименната серия, в което ще се озовете в мрачен фентъзи свят с разнообразни сцени, опасни врагове, скрити тайни и много оръжия и способности за отключване. Ще влезете в ролята на Ярост, един от най-непредсказуемите конници на апокалипсиса, докато тя се връща на изпепелената Земя, за да намери и унищожи Седемте смъртни гряха.

Batman: Arkham Knight и Darksiders III ще могат да се изтеглят безплатно от потребителите на PlayStation Plus в периода 3 - 30 септември, което означава, че имате още няколко дни да свалите актуалните безплатни заглавия - WipEout Omega Collection и Sniper Elite 4, които ще са налични до 2 септември.

Източник: PlayStation Blog

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция