Sony Ericsson X10 Mini дебютира в България с нова тарифа на VIVACOM

Sony Ericsson X10 Mini дебютира в България с нова тарифа на VIVACOM
Нови тарифни планове Net&Call пуска от утре на пазара VIVACOM. Предложението е насочено предимно към потребителите, които използват смартфон и искат да имат максимален брой включени услуги за минимална месечна такса. Тарифната линия предлага до 1500 МВ за сърфиране в интернет без лимит на скоростта, свободни разговори в мобилната мрежа на VIVACOM с включени до 3600 минути и 3600 SMS и допълнително още 60 минути към всички останали национални телекоми. Извън включените в пакетите мегабайти и минути за разговори допълнителен MB интернет трафик струва 10 ст., а мин. за разговори към всички мрежи в страната е 25 ст. Предимство на най-новата смартфон тарифа е липсата на ограничения в скоростта на включените мегабайти и лимит на номерата, с които абонатът може да говори в мрежата безплатно.

Новата тарифа VIVACOM Net&Call се предлага и с ултракомпактния и стилен смартфон Sony Ericsson X10 Mini на цена от 199,99 лв. Телефонът с размери на кредитна карта влиза ексклузивно на българския пазар само в магазините на VIVACOM. Моделът разполага с операционна система Android и специалното приложение Sony Ericsson Timescape, което събира цялата комуникация на едно място, за да може потребителят да види с един поглед текстови съобщения, пропуснати повиквания, актуализации във Facebook и Twitter, без да се налага да отваря много и различни приложения. Телефонът разполага още с 5MP камера, високоскоростен интернет през 3G мрежата, Wi-Fi и GPS.

Тарифният план Net&Call се предлага в две разновидности - Net&Call Top и Net&Call Мах. Цената на Net&Call Top e 9,90 лева за първите 3 месеца при сключен едногодишен договор и за първите 6 месеца при двугодишен, а на Net&Call Max 14,90 лева при същите условия. След края на промоционалния период цените на двата плана са съответно 19,80 лв. и 29,80 лв.

В Net&Call Top са включени 750 МВ трафик, 1500 минути и 1500 SMS в мобилната мрежа на телекома и 30 минути към мрежите на останалите оператори. В другата разновидност на тарифата - Net&Call Мах, има включени 1500 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS в мобилната мрежа на VIVACOM и 60 минути към мрежите на останалите оператори. След изчерпване на включения лимит цената става съответно 0,10 лева за МВ, 0,25 лева на минута към всички национални оператори и 0,14 лева за SMS.

 • Днес го видях това телефонче, не мини - то си е микро направо :D За тези пари най-добрият избор е НТС Туту - във всяко едно отношение превъзхожда "мини"-то. Между другото, някой горд собственик на Тату-то да желае да го размени за Нокия 5800?
  Aslan
 • Бих се учудил, ако отговорът е, че може :D Казусът е юридически и не е толкова сложен. Не може да не може да се подпише безсрочен договор, след като в промоциите пише, че условията им не важат при подписване на такъв! Просто човек трябва да е настоятелен. :) В противен случай си има КЗП.
  qwertys
 • [Quote]"Офертата не важи: При подписване на безсрочен договор за VIVACOM Net&Call..." [/Quote] Това го пишеше и декември месец за двойните минути на Златните тарифи, пише го и в момента за UniCall, но питах оператор и са категорични, че не може да се сключва безсрочен договор
  -=KaLin=-
 • Не ме разбра,знам че единствено Виваком не преподписват автоматично договорите на мобилните си абонати. Идеята ми беше,че е възможно Виваком да предложат безсрочен договор за нови клиенти,т.е. да идеш утре като нов клиент и да се абонираш за дадена програма без срочен договор и ако ти скимне след 2 месеца да се откажеш от услугите им. Това ще е нещо революционно... Мисля,че и сега операторите предлагат нещо подобно,но при безумни условия,които на практика правят тази стъпка невъзможна.
  Spiderman_ot_selo
 • Spiderman_ot_selo, те вече го предлагат, аз съм на Тънка тарифа, отдавна изтекла и съм на безсрочен сега...Имам свободата да си сменям плана, както искам и когато поискам...
  Bio
 • Това наистина е интересно-дали Виваком първи ще предложат реална възможност за сключване на безсрочен договор със съвсем леки недостатъци. Ако въведат и тази безспорно изключителна полезна практика за абонатите си,то несъмнено ще се утвърдят като най-коректния мобилен оператор. Някой,ако е запознат с повече подробности по темата да сподели,би било интересно за всички!
  Spiderman_ot_selo
 • По принцип дебата беше на тема "Виваком предлагат възможност за безсрочен договор"... за разлика от практиката при другите оператори ;)
  qwertys
 • Разбира се, че не, първоначалните бонуси нямат никакво значение, важното е по принцип каква е цената.
  mkpetrov
 • Вероятно 9,90 си искал да напишеш, но няма да издребнявам... Иначе си прав, всеки има право да предлага, а ние имаме право да избираме! :)
  qwertys
 • Предполага се, че това е тарифа за хора, ползващи повече интернет. Е, защо да давам 20 лв, като при Глобул мога да ползвам неограничено и за 7.5? А ако говоря повечко, само за 5 лв повече имам същите минути, но пак неограничен? Разбира се там пък има други проблеми, но това не е основание другите да не предлагат нищо интересно.
  mkpetrov
 • Прав си! И останалите оператори предлага за 19,90 по 750 МБ, 1500 минути и смс-и в мрежата си и по 30 минути към други оператори... Даже като се замисля, в случая Виваком са в ролята на догонващ оператор! :D Ей, няма угодия! :X
  qwertys
 • И ХУБАВОТО Е,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНЕ НА ПО-НИСКА ТАРИФА ПРИ УНИКОЛ,ПОНЕ ТАКА МИ ОБЯСНИХА В МАГАЗИНА КОНСУЛТАНТИТЕ..НЕ Е ДОБРЕ ТОВА,ЧЕ НЯМАШ ПОГЛЕД ВЪРХУ ТОВА КАКВО СИ ИЗГОВОРИЛ С ДРУГИТЕ ОПЕРАТОРИ НА СПРАВКАТА 123
  karmela
 • Много е хубаво това, лично аз никога не съм се интересувал от подобни "бонуси". За съжаление обаче това, което предлагат, е твърде недостатъчно, за да ме спечелят като нов клиент. (no)
  mkpetrov
 • Лично аз съм склонен да се откажа от "промоционалните" половин такси за първите 3/6 месеца, за сметка на свободата да избирам кога да променям/прекратявам договора си. :) Хубаво е, че при Виваком имаш право на избор... Интересно, защо никой не коментира темата?! Иначе всички се гневят силно на т.нар "автоматично преподписване"...
  qwertys
 • [Quote]Струва ми се, това е отлична възможност за избягване на натрапваното от операторите "автоматично" преподписване! [/Quote] Това показва как операторите ще процедират, ако им забранят да прилагат автоматичното преподписване.
  m75
 • [Quote]Именно, [B]за теб[/B] не става!:D:D:D[/Quote]Хонорара за лична секретарка на коя банкова сметка да ти го изплащам? :D MMC = ?
  РПГ - Sage
 • Прави впечатление, нещо интересно! В края на т. 4 от Официални правила на стартова промоция Net&Call 2010, пише следното: [B]"Офертата не важи: При подписване на безсрочен договор за VIVACOM Net&Call..."[/B] Според мен, това означава, че мога да подпиша [B] БЕЗСРОЧЕН ДОГОВОР [/B] за Net&Call ([i] т.е. договор, който мога да прекратя по всяко време, без да дължа неустойки![/i]), губейки правото на [B] "ПРОМОЦИОНАЛНО" [/B] намалените наполовина такси за първите 3/6 месеца! Струва ми се, това е отлична възможност за избягване на натрапваното от операторите "автоматично" преподписване! [B] Нека покоментираме тези два реда! [/B] http://vivacom.bg/FileHandler.ashx?section=aboutus&filelocid=231&location=general_conditions_articles&lang=bg-BG&isOffline=True
  qwertys
 • Е, много искаш, кой дава толкова;) Освен това не забравяй - има си UniCall за тези неща които ги искаш допълнително;)
  titan_t
 • [B]Неизползваните минути/MB не се прехвърлят за следващ месец.[/B] Хайде и те се заразиха от снобарството на ментел и Глобул (no)(no)(no) Можеше да ги пуснат и към фиксираната си мрежа тези безплатни минути иначе за нета са без конкуренция за сега..
  apolon_25
 • Новите планове вече са на сайта на телекома. http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/net_call
  titan_t