Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за април

Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за април

Този месец абонатите на PlayStation Plus също ще имат достъп до интересни игри, които ще им помогнат да се забавляват, докато са вкъщи. Това са Uncharted 4: A Thief’s End и DIRT Rally 2.0, които обещават много часове на приключения, динамичен екшън и предизвикателства.

Uncharted 4: A Thief’s End няма нужда от представяне – това е последната серия в любимата на милиони поредица Uncharted. В нея отново ще помогнете на известния ловец на съкровища Нейтън Дрейк и на неговите приятели да разгадаят древни мистерии на различни места по света. През януари в PS Plus бяха достъпни и ремастерираните версии на първите три части от поредицата, така че сега можете да съберете цялата колекция.

DIRT Rally 2.0 ще ви осигури друг тип екшън, като ви осигури възможност да покажете своите умения зад волана на знакови рали писти от цял свят в преследване на славата. В този реалистичен симулатор ще трябва да покажете най-доброто от себе си, за да постигнете най-бързите обиколки. Играта включва предизвикателни писти, много възможности за персонализиране на колите, променящо състезанията променливо време и много други.

Двете игри ще са достъпни за изтегляне между 7 април и 4 май. Не забравяйте, че имате още няколко дни да изтеглите и мартенските игри – Shadow of the Colossus и Sonic Forces.

Източник: PlayStation Blog

  • :lol:
    tedick