VIVACOM с още дарения в борбата с COVID-19

В началото на седмицата VIVACOM обяви решението си да дари 900 000 лв. на Министерство на здравеопазването заедно с United Group. Сега телекомът заяви намерението си да дари сумата на първите месечни такси за всички нови активирани абонаменти услуги през месец април за подпомагане на лечебните заведения и българските медици в борбата срещу COVID-19.

За всички услуги, които са активирани онлайн за същия период, компанията ще дари сумата на удвоената месечна такса. В първата седмица на месец май компанията ще обяви натрупаната сума, както и разпределянето й към дейностите, които се нуждаят от финансиране.

Междувременно телекомът ще дари и 1% от сумата на всяко плащане с дигиталния портфейл Pay by VIVACОМ на Министерството на здравеопазването. Кампанията ще продължи до 30 април 2020 година, а парите ще се превеждат в специално откритата дарителска сметка за подпомагане на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация.

Фиксираните услуги на компанията – интернет и телевизия, вече могат да се завяват през онлайн магазина ѝ, като по този начин се премахва нуждата от излишно посещаване на магазин.

Източник: VIVACOM