Sony обяви лимитирано издание на слушалките WH-1000XM4 в бяло

Sony обяви лимитирано издание на слушалките WH-1000XM4 в бяло

Едни от любимите ни шумопотискащи слушалки получават ново оцветяване. Sony обяви, че ще пусне модела WH-1000XM4 в лимитирано издание в бяло или както е официалното му име Silent White. Според компанията този цвят отразява концепцията за тишина и спокойствие, която носят шумопотискащите слушалки.

Появата на този вариант ще съвпадне и със 75 годишнина на Sony, която ще бъде отбелязана през май. Именно тогава ще започне разпространението на слушалките в Европа, а според компанията то ще продължи до август. Цената ще е около 430 евро. Както може да предположи няма промени във функционалността на новата версия.

Все пак Sony посочва, че слушалките включват перлено покритие, което създава усещане за дълбочина и за луксозно изпълнение. Освен това е приложен допълнителен слой боя, за който компанията твърди, че предпазва още повече от замърсяване, така че слушалките трябва да запазят бялото си оцветяване по-дълго. Иначе в бяло са всички аксесоари от комплекта (калъф, аудио кабел, USB кабел и самолетен адаптер).

Източник: Sony