Ставаме на 10 и ще раздадем високотехнологични подаръци!

Ставаме на 10 и ще раздадем високотехнологични подаръци!
След броени седмици, в самия край на годината, Mobile Bulgaria става на 10 години. 10 години са много време, особено за български сайт, фокусиран изключително върху мобилността и начините, по които новите технологии променят живота ни. През тези години се случиха куп събития, които преобърнаха начина, по който общуваме, поставиха целия свят в ръката ни, свързаха ни по един, но ни разделиха по друг начин.

Станахме свидетели на възхода и падението на гиганти и не спряхме да се питаме с какво ли ще ни изненада следващата година. Опитахме се да помогнем на читателите ни да изберат най-добрите джаджи, да получат отговор на важни въпроси, да продадат ненужните им устройства и да се сдобият с нови. Раздадохме и десетки технологични подаръци.

През следващите дни ще подарим още. Ето как можеш да получиш един от тях. Всъщност всичко е много просто - достатъчно е в периода 18 октомври - 20 декември включително да направиш поръчка през сайта Mobile Bulgaria (това е важно) и ще получиш от нас безплатен аксесоар за своето устройство. По този начин си осигуряваш и правото да участваш в томболата за големите подаръци, които са особено примамливи - 2 броя от смартфона Huawei Ascend P6, един таблет Huawei MediaPad и един от високотехнологичните часовници Pebble.

Приятно пазаруване и успех!

 • 11 коментара за десетгодишнината на сайта?!Това говори достатъчно за стойността му,за жалост.И наистина свързването на \"подаръците\" по случай празника с покупки е,меко казано,смешно и леко унизително.
  revoz
 • форума е на 10 год., аз участвам в него от 9 години и не е това което трябва да е. Изтриваха ми теми, изтриваха ми мнения. Имаше цензура, имаше подставени лица, и все още има. Достойни хора напуснаха, недостойни се издигнаха, в култ са тийнейджъри и няма елементарна регулация всеки си пише каквого му скимне включително и мног глупости. В момента нивото е ниско като цяло. Евала! Много вярно и точно казано.
  jeff1980
 • Я стига глупости!!!(angry) Нищо против нямам [B]@asenna 5, [/B]но няма да забравя, как триеше теми на хора срещу Мтел, как триеше мнения и блокираше хора, защото са изразили свободното си мнение за същия този оператор!(no) Модератор се става по заслуги и знания (поне според мен), но трябва да бъдеш безпристрастен. Всеки има право на мнение - живееме в свободна страна. Как може да кажеш, че Владо нищо не прави, като единствено той в момента се опитва да въведе някакъв ред тук. Спайдърмен от село беше другия, който вършеше добре работата си, но за съжаление се отказа.:) Хайде да не разваляме празника на сайта с простотии!!!
  Ванката
 • точно така от както го нама асен за модератор форума е заприличал на нишо човек не мое да каже какво мисли защото всичко се трие вземете отново асен за модератор и махнете тоа vladovn защото тоа нищо не прави както трябва а Асен точно махаше излишните мнениа и тем
  jaimy
 • [Quote]форума е на 10 год., аз участвам в него от 9 години и не е това което трябва да е. Изтриваха ми теми, изтриваха ми мнения. Имаше цензура, имаше подставени лица, и все още има. Достойни хора напуснаха, недостойни се издигнаха, в култ са тийнейджъри и няма елементарна регулация всеки си пише каквого му скимне включително и мног глупости. В момента нивото е ниско като цяло.[/Quote] Това е така, оправете го. От основен сайт, МБГ за мен стана последна спирка, която проверявам по навик преди да стана от компа. Това добре ли е? Ако имате нужда от помощ само кажете!
  spe
 • форума е на 10 год., аз участвам в него от 9 години и не е това което трябва да е. Изтриваха ми теми, изтриваха ми мнения. Имаше цензура, имаше подставени лица, и все още има. Достойни хора напуснаха, недостойни се издигнаха, в култ са тийнейджъри и няма елементарна регулация всеки си пише каквого му скимне включително и мног глупости. В момента нивото е ниско като цяло.
  Paffkata™
 • Честит Рожден Ден ! Пожелавам Ви всичко най-хубаво и да ни информирате така завладяващо както досега още 10 пъти по 10 години най-малко ;)
  assen_l_s
 • ЧРД и от мен.;)(beer)(beer)(beer) Много успехи ви желая от сърце!!!(yes) п.с. Само да вметна, че можехте да разиграете томболата без излишни условности. Това си е мое мнение и не го налагам. Весело от мен.:)(beer)(beer)(beer)
  Ванката
 • ЧРД и от мен! Още поне една единица с две нули(yes)(beer)(beer)(beer)
  rado243
 • ЧРД и от мен! Честит ви юбилей,юнаци! Да сте живи и здрави, успех в начинанията ви и все така да ни радвате! Честито и НАЗДРАВЕ!!! (beer)(yes)
  caesar13bg
 • (beer)(beer)(beer) Честито и от мен , най верния форумник през годините, гонен и нежелан, обичан и мразен, най после мога да заявя че през последната година всичко е спокойно във форума без набедените модератори който вече не участват. Бъдете благословени и все така ни радвайте феновете на мобилните телефони, наздраве!!!(beer):P;)(whistle)
  Beчния