Телефоните на Nokia с Windows Phone 8 най-сетне в България

Телефоните на Nokia с Windows Phone 8 най-сетне в България
Вече започнахме да ставаме нетърпеливи относно официалното идване на новите телефони на Nokia с Windows Phone 8 в България. Устройствата бяха представени в началото на септември миналата година и от известно време се продават в различни страни, но досега нямаше информация кога ще се появят и у нас. Първи това прави Lumia 820, който ще се предлага от VIVACOM от началото на следващата седмица.

Nokia Lumia 820 ще се появи на цена 24,90 лв./месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 589,90 лв. Устройството е снабдено с двуядрен процесор с честота 1.5GHz, 4.3" AMOLED дисплей с технология ClearBlack за по-добра видимост на открито и 8МР камера с автофокус и двойна LED светкавица и оптика Carl Zeiss. Nokia Lumia 820 може да се зарежда безжично, ако се използва специален заден панел, който се продава отделно.

Освен с българско меню смартфонът ще зарадва потребителите и с разнообразни ексклузивни приложения на Nokia, сред които и познатата автомобилна навигация с гласови указания на български, която осигурява подробни карти на десетки страни, включително и на България.

Ново (30.01)
От утре устройството ще се предлага и в магазините на GLOBUL и Germanos.

Препоръчани оферти

  • от утре и от глобул http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=5842 940 лв без договор
    chilko
  • Заглавието на новината говори за \"телефоните\", а се оказва, че засега ще се продава само 1 от тях.
    Wishmak3r