Android 8.1 достигна до Moto G5, G5S и G5S Plus

Android 8.1 достигна до Moto G5, G5S и G5S Plus

Motorola обяви, че обновяването до Android 8.1 за моделите Moto G5, G5S и G5S Plus вече е започнало и всеки момент то би трябвало да е налично и за устройствата в България. Новата версия носи подобрения, свързани с функциите за мултитаскинг, по-сигурна защита на данните в телефона, както и по-ефективен контрол на известяването. Актуализацията включва промени и при Bluetooth, енергопотреблението и цялостната стабилност на устройството. Иначе моделите от серията Moto G5 са интересни с комбинацията от цена и функционалност, а двусимовата версия на Moto G5S дори все още се предлага на българския пазар на цена 289 лева.

 • Лично аз плюя моторола от зората на gsm телефонията у нас, като чуя в офиса hello moto ми се драйфа, това не значи че не ме кефи бъзика на самсунг с ябълката :D
  n1
 • Ми то и скайп я има тая опция, чудо невиждано, хахаха. :D
  tzincbg
 • [Quote]И какви нови функции получи Face ID? Може би ноч? Или камерите станаха 2? Процесора да не стана бионик [/Quote] К`ви са тия злобни простотии, бе, човек?!?! Имал съм те за един ерудиран и обективен (доколкото е възможно човек да е такъв) човек, но в последните месец-два направо ме изумяваш. Питаш за екстри? Да ти кажа, една от най-ценните за мен е тази с Group FaceTime, защото цялото семейство, пръснато по света, поне за миг можем да се почувстваме заедно на едно място с тази функция, с такъв разговор. Малко ли е? Е, за мен, като по-глупав от теб, удоволствието от мига да съм заедно със семейството си е всичко!
  algor
 • Тези дни Епъл пуснаха АйОС 12.1, снощи си го изтеглих на "скромния" СЕ...
  Воден-дух
 • Досега бяха със 7.0, а сега получават 8.1.
  chilko
 • Еми те имат много по-малко модели, за които да пишат драйвери. Това не е детска игра.
  tzincbg