Telenor с промоционални условия за услугата Drivey 4G

Telenor с промоционални условия за услугата Drivey 4G

Telenor обяви, че предлага услугата за мониторинг и проследяване на автомобили Drivey във вариант 4G при промоционални условия до края на април. Услугата е достъпна за нови частни и бизнес клиенти и включва комбинация от устройство за диагностика на автомобила (OBD-II) и мобилно приложение. Устройството се инсталира лесно в OBD буксата, с която разполагат повечето автомобили, произведени след 2004 г.

За да осигури връзка на своите клиенти навсякъде и по всяко време, Drivey 4G позволява на потребителите да пуснат Wi-Fi мрежа, която да се използва от пътниците в автомобила. Към нея едновременно могат да се свържат до 10 устройства, като е възможно да се зададе и парола за достъп. Включеният интернет за ползване на територията на България е 15 000 MB на месец, като потребителите могат да проверят оставащия включен трафик и да закупят допълнителни пакети с данни през мобилното приложение.

В мобилното приложение Drivey by Telenor за iOS и Android може да се види информация за местоположение на автомобила, включване на двигателя, разход на гориво, начин на шофиране, резки промени в скоростта, рязко спиране и данни за всички пътувания в последния месец. Също така могат да се задават граници на позволените с автомобила пътувания, както и позволена максимална скорост и да бъдат получавани нотификации, в случай ако бъдат превишени.

Drivey позволява на повече от един потребител да се свърже към едно и също устройство, така че данните за автомобила са достъпни за всички, които го използват. Устройството може да бъде монтирано и демонтирано с с едно движение. До края на април Drivey 4G може да се вземе с двугодишен абонаментен план за 14.99 на месец, като това включва и 15 000 MB допълнителни данни за ползване на територията на България на месец.