Тийзър на Samsung за 5 август показва 5 нови устройства

Тийзър на Samsung за 5 август показва 5 нови устройства

Преди дни Samsung потвърди официално, че в рамките на виртуалното събитие Unpacked на 5 август ще покаже 5 нови устройства. Малко повече от седмица преди премиерата компанията публикува нов видео тийзър, който показва всички очаквани продукти.

Аксесоари за:

Видеото завършва с изображение, което показва силуетите на новите устройства, така че потвърждава досегашните слухове за плановете на компанията. Ако трябва да предположим, снимката показва очертанията на таблета Galaxy Tab S7, слушалките Galaxy Buds Live, часовника Galaxy Watch 3, новото издание на сгъваемия Galaxy Fold и на Galaxy Note20 (Galaxy Note20 Ultra).

През последните седмици научихме почти всичко за характеристиките на продуктите и видяхме техни снимки, така че за пореден път компанията няма да успее да ни изненада. Предстои обаче да научим важни подробности за специалните софтуерни добавки в тях и за цените, на които ще се продават.

Българското подразделение на компанията беше планирало свое локално събитие на 6 август, на което щеше да ни покаже новите устройства, но няколко дни по-късно то беше отменено заради ситуацията с коронавируса в страната. Очакваме среща с устройствата в различен формат, но засега нямаме повече подробности.