Услугата WiFi Voice вече може да се ползва и в Европейския съюз

Услугата WiFi Voice вече може да се ползва и в Европейския съюз
VIVACOM обяви, че услугата WiFi Voice, която позволява провеждане на разговори през WiFi мрежи, вече може да се ползва от абонатите на компанията и докато пътуват в ЕС. Така потребителите могат да останат свързани дори и когато се намират извън покритие на мобилна мрежа. Услугата WiFi Voice е безплатна за клиентите на VIVACOM, а включените минути в тарифния план са валидни и за обажданията с нея. Желаещите да използват добавката трябва да я активират с изпращане на SMS с текст „START WiFi” на номер 1701. Имайте предвид, че имате нужда и от съвместимо устройство – в момента това са само Huawei Р30, P30 Prо, Mate 20 и Mate 20 Pro, но компанията обещава да разшири обхвата с други модели.

Оферти на деня

 • Уф и пак на някои теми се вижда само последното мнение, много неприятно.
  tzincbg
 • А защо не?
  borusiq
 • Защо пускате новина засягаща 4 телефона и един оператор?
  zazabg32
 • Разширяват само модели на Huawei и тук там някой друг Samsung/Xaomi, но не и останалите (естествено, че е умишлено, за да могат китайците да си пробутват Huawei), но това няма да трае вечно и рано или късно ще им се наложи да разширят списъка с поддържани марки/модели.
  centur
 • Обещаваха и преди 2 месеца, когато я пуснаха.
  Иман нещо . . . някакво "умишлено" забавяне . . . само за определени Huawei се ползва.

  Почти всички Xiaomi и почти всички Samsung с 4G поддържат и VoLTE, и VoWiFi.
  Примерно за Samsung S8/9/10 или Note8/9, които имат по 2-3 update за този период, ако бяха подали от оператора към Samsung за обновяване досга щеше да се ползва.
  Е просто в новината не е дописано, че ще я има услугата за още телефони на Хуавей... Даже и на сайта си новината са я написали модели, а не марки... Иначе и в момента на доста Самсунг телефони има вероятност с активирана карта услугата да работи поне волте. Причината според тях "време за тестване на телефоните" е повече от абсурдна.

  Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk


  Maxthon
 • Обещаваха и преди 2 месеца, когато я пуснаха. Иман нещо . . . някакво "умишлено" забавяне . . . само за определени Huawei се ползва. Почти всички Xiaomi и почти всички Samsung с 4G поддържат и VoLTE, и VoWiFi. Примерно за Samsung S8/9/10 или Note8/9, които имат по 2-3 update за този период, ако бяха подали от оператора към Samsung за обновяване досга щеше да се ползва.
  Чо :)