Видео разкрива всичко за слушалките Sony WF-1000XM4 (обновено)

Видео разкрива всичко за слушалките Sony WF-1000XM4 (обновено)

Премиерата на безжичните слушалки Sony WF-1000XM4 явно е съвсем близо, защото след появата в интернет на детайлни техни изображения сега можем да видим и рекламно видео, което потвърждава всичко известно за модела досега. Видеото беше публикувано в Reddit и е на холандски, но въпреки това основните елементи в него са достатъчно ясни.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Клипът потвърждава, че слушалките ще ползват нов процесор на име V1 и ще са снабдени с нови говорители за осигуряване на по-ясен и богат звук. Всяка слушалка включва два микрофона за засичане на околните звуци и елиминирането им. Сред останалите новости са подобрен ергономичен дизайн, speak-to-chat функция с bone conducting сензор и поддръжка на LDAC, което прави слушалките съвместими с технологията Hi-Res Audio Wireless.

Видеото разкрива и поддръжката на DSEE Extreme, която възстановява загубените при компресията на музиката детайли. Слушалките ще предложат още адаптивно шумопотискане според активността и местоположението, което се поддържа и от WF-1000XM3, подобрен звук при разговори чрез микрофоните с beamforming технология и автоматично потискане на шума от вятъра.

Добавен е и IPX рейтинг за водоустойчивост. Както вече стана ясно калъфа за съхранение ще поддържа безжично зареждане чрез стандарта Qi. Що се отнася до батерията Sony обещава до 24 часа (8 + 16 часа) работа при включено шумопотискане и 36 часа (12 + 24 часа) при изключено.

Слушалките поддържат и бързо зареждане, което позволява за 5 минути да се добави енергия за 60 минути работа. Не е пропусната и поддръжката на технологията 360 Reality Audio. Не знаем кога Sony ще представи слушалките, но с толкова много изтекла информация очакваме това да стане съвсем скоро.

Ново (30.05 10:45)

Слушалките се появиха и в сайта на словашки онлайн търговец, което означава, че премиерата им ще е съвсем скоро. Потвърждава се и стартовата цена от 279 евро.